Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Snabb, enkel och nyttig äppelpaj

Publicerad,

IMG_3156

 

Hej underbara ni ♥

Hösten är här, och så är våra svenska äpplen!

Jag älskar svenska äpplen och mest av alla svenska äpplen älskar äpplena från mammas och pappas trädgård hemma i Torsby. Det är en riktig lyx att varje år få äta helt ekologiska och närodlade äpplen tills det sprutar ur öronen. Jag äter dem som de är, pressar juice, gör äppelmos och bakar mängder med äppelpaj.

Oh äppelpaj, så gott!

Varmt och krispigt täcke, mjuka, söta, syrliga äpplen med mycket kanel!

Till fredagsfikan idag slängde jag ihop en nyttig liten äppelpaj som jag vill tipsa om. Gott som gör gott! En fika som fyller dig med massa go energi. Glutenfri och utan vitt socker. Bara massa fin näring som gör kroppen glad! Vill du ha något gott till fredagsmyset eller helgens fikastunder rekommenderar jag dig att testa min goda äppelpaj!

 

IMG_9064

 

Ingredienser (1 person):

  • 1 äpple
  • 1 msk mandelmjöl
  • 2 msk glutenfria havregryn
  • 2 färska dadlar
  • 1 msk kokosolja
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1/2 tsk kanel
  • 1 nypa kardemumma

Smörj en microsäker portionsform med lite kokosolja. Skala och hacka äpplet i små bitar och lägg i botten på formen. Kärna ur dadlarna och mixa ihop med mandelmjöl, havregryn, kokosolja och kryddor. Smula över det hackade äpplet så att det täcks helt och hållet. Kör i micron på full effekt i 2 minuter. Mixa sedan keso fluffligt med lite vaniljpulver och servera tillsammans med pajen och lite pudrad kanel på toppen.

 

 

IMG_9072

 

Med det önskar jag er en trevlig helg ♥

 

Kram / Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *