Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Smulpaj med hallon

Publicerad,

IMG_6510

Hej mina underbara läsare ♥

Under dagarna här uppe hos mamma och pappa har jag ätit hallon så att det har sprutat ur öronen. De har en alldeles enorm hallonhäck som fullständigt svämmar över av bär just nu och jag har plockat flera liter som jag ska ta med mig hem till Hammarö!

Det är så lyxigt att ha häck med hallongodis precis utanför dörren, att kunna gå barfota rakt ut på gräsmattan för plocka en näve till frukosten eller en liter för att jag får för mig att baka paj! En form av lycka som får mig att älska livet liiiite mer ♥

Åh, hallonpaj – det kan vara något av det mesta somriga som finns!

Efter en långpromenad i skogen tillsammans med mamma ställde vi till med förmiddagsfika i form av en alldeles underbar hallonpaj. Gluten- och sockerfri och serverad med vispad grädde!

Så ljuvligt och så gott!

IMG_6514 IMG_6521

Ingredienser:

  • 1 liter hallon
  • 4 dl havregryn
  • 20 dadlar
  • 6 msk kokosolja
  • 1 tsk vaniljpulver

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en pajform med kokosolja och häll ut hallonen i botten. Mixa dadlar, kokosolja och vaniljpulver till en kräm och blanda i havregrynen så att du får en smuldeg. Strö sedan smuldegen över hallonen och sätt in i ugnen i 20-25 minuter.

Servera med grädde och en kopp nykokt kaffe, och njut av en underbar fika ♥

IMG_6523 IMG_6531

 

Alla som blev sugna på hallonpaj nu räcker upp en hand!!!! 

Hihi, HOPPAS att den smakar och att ni får en fin fredag söta ni ♥

 

Kram / Emma.

10 Kommentarer

  1. Hej! Vad gott. Jag undrar om du använde färska eller torkade dadlar?

  2. Vilket underbart recept Emma!! Detta ska testas!

  3. 🙂 Fantastiskt! Hallon, det bästa….

  4. Mums vad det såg gott ut! Måste testa ☺️

  5. Alltså, den här pajen! MUMS! Den slår helt klart ”vanlig” paj med hästlängder. Vi gör den med äpplen från tomten + massa kanel :))

    • Åh, vad roligt att du gillar den 😀 Kan tro att det passar bra med äpplen och kanel också 🙂 Tack för din kommentar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *