Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Smörstekt och pepparkryddad lax med en krämig och ostig blomkålsgratäng

Publicerad,
Hej 
 
Jag gillar det här med storkok. Laga extra mycket när du ändå lagar så har du mat för fler måltider och sparar därför både tid och pengar!
 
Gårdagens middag låg i dagens lunchlåda (inte lika fint som på gårdagens tallrik, men minst lika god).
 
Smörstekt och pepparkryddad lax med en krämig och ostig blomkålsgratäng tillsammans med en härlig sallad, på ruccula, spenat, tomat, paprika, broccoli och oliver.
 
 
Blomkålsgratäng (4 personer):
1200 gram blomkål
4 dl grädde
2 dl riven parmesan
Salt och peppar
 
Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en ugnssäker form och lägg i blomkål. Blanda ihop grädde, parmesan, salt och peppar och häll över blomkålen. Gratinera i ugnen i runt 30-40 minuter (tills det får lite färg). 
 
 
 
Brukar ni göra storkok och äta gårdagens middag i lunchlådan?
 
Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Det där ser verkligen helt fantastiskt gott ut! Jag älskar blomkål. Mums!

    Svar:
    Vad kul att höra! Du får testa, om du gillar blomkål så mycket 🙂
    Emma Barremyr
  2. Sojamjölk, havremjölk eller mandelmjölk? Är laktosintollerant. Soja ger ju mer protein, äter ganska mkt nötter och mandlar och havre ändå tänker jag.vad säger du? Köper ekologisk sojamjölk så inget tillsatt socker eller liknande! Dricker heller inga mängder utan till davosgröt ibland osv.

    Svar:
    Jag skulle vilja säga att en variation är det allra bästa 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *