Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Smördegsinbakad choklad

Publicerad,

Hej vänner ♥

Nu ska ni få ett underbart och helt fantastiskt fredagstips!

Smördegsinbakad choklad!

Hur låter det? Det kanske inte är det nyttigaste receptet, men jag kan garantera att det är det godaste! Syrran och hennes pojkvän bjöd på den här ljuvliga efterrätten när vi var där på middag förra veckan, och HERREGUD säger jag bara! Det här måste ni testa!

Det finns glutenfri smördeg, men eftersom jag var bortbjuden valde jag för enkelhetens skull att ta glutenzym och åt därför vanlig smördeg gjord på vetemjöl. Älskar verkligen det pillret!

Men åter till den smördegsinbakade chokladen. Allt du behöver är en chokladkaka, smördeg och ett uppvispat ägg! Packa in chokladen i smördeg och pensla med ägg. Toppa eventuellt med lite mandel, hasselnötter och flingsalt. Grädda i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Servera med glass/ grädde och frukt!

ÄT OCH NJUT ♥

IMG_3023 IMG_3038 IMG_3046 IMG_3021

Till den smördegsinbakade chokladen åt vi det här ljuvliga fruktfatet! Vindruvor, hallon, melon och ananas! Yuuuuuum ♥

 

Ha en underbar helg och ta hand om er sötnosar 

 

Kram / Emma.

12 Kommentarer

  1. OMG! du bräcker dig själv gång på gång gällande recept! nästan så jag vill tipsa om detta hos mig, får jag göra det? och låna en bild? givetvis med länk osv. Kram <3

  2. Mums. Den blir det efterrätt imorgon 🙂

  3. Men lägg av!! Precis i min smak, kanske något för Alla hjärtans dag 🙂

  4. Men oj oj, det där såg ju hur gott ut som helst!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *