Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Smoothiebowl med stekta bananer och crunchig granola

Publicerad,

God morgon måndag!

Precis som förra året vid den här tiden har jag fått ett extremt sug efter smoothiebowls! Jag trodde att det berodde på graviditeten då, men det kanske är något med den här årstiden och att kroppen behöver boosten från frukt och grönt lite extra nu när vi går in i den värsta förkylningsmånaden på hela året. Vad tror ni?

Och vi har varit sjuka nog för ett tag tycker jag så jag lyssnar på kroppen och ger den vad den vill ha! Rejäla smoothiebowls helt enkelt!!!

Har snöat in lite på stekt banan i kokosolja och kanel + stekpannegranola som topping på smoothien. Det är så gott att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Har ätit det till lunch flera gånger senaste veckan nu. Jag älskar att äta frukostmat till både lunch och middag, för ja – den här ljuvliga tallriken funkar både till frukost, lunch, middag eller som ett mer rejält mellis! Och det är ju även så gott att det skulle funka som en nyttig efterrätt!

 

Smoothiebowl med stekta bananer och crunchig granola

Ingredienser

1 person

1 frusen banan
1 dl hallon
1 dl blåbär
1 dl krämig kokosmjölk
1 krm vaniljpulver
1 msk havreprotein (jag kör på Helhetshälsas och köper mitt här)
1 banan
1 msk kokosolja
1 tsk solroskärnor
1 tsk pumpakärnor
1 msk havregryn
1 msk kokosflingor
1 tsk honung
1 tsk mandelsmör
1 tsk kanel
10 hackade cashewnötter
1 nypa salt

Mixa ihop frusen banan, blåbär, hallon, kokosmjölk, havreprotein och vaniljpulver till en fluffig smoothie. Skär bananen i fyra skivor och stek dem i 1/2 msk kokosolja och 1/2 tsk kanel. Lägg åt sidan och rör sedan ihop solroskärnor, pumpakärnor, havregryn, kokosflingor, honung, mandelsmör, cashewnötter resterande kanel och en nypa salt och stek i 1/2 msk kokosolja tills det får lite färg. 

Lägg bananen i smoothien och strö över granolan!

Sätt dig ner på en skön plats och njut 

 

Lova att ni testar den här med att steka banan i kokosolja och kanel?! Det är gott även på gröt, till pannkakor, glass eller grädde!

 

Inlägget innehåller en affiliatelänk.

Kram / Emma.

 

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *