Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Älskar black bean brownies 🙂 Så mumsigt allt såg ut!
Hur stor form använde du? 🙂
Hej Emma!! 🙂
Älskar din blogg! När du använder svarta bönor här, är de inlagda eller torkade då? 🙂
Spännande recept!
Jag har faktiskt aldrig bakat med bönor..
Morotskaka och rödbetskaka har jag ju testat.
Funderar på att testa en sockerfri och smörfri spenat/vinbärskaka och en squash/apelsin/valnötterkaka! 😀
Fanny R är verkligen klurig på bakning 🙂 är själv kräsen på matbloggare men hon har blivit en favorit. Din blogg har jag just ramlat in på! fantastiskt ljusa fina bilder. Jag tycker det börjar bli svårt att få till bra bilder nu när det är mörkt ute, fast jag har en riktigt bra ljuskänslig kamera och objektiv. Upplever du samma problem eller har du nått bra knep?
Vad kul att du gillade bloggen, du är så välkommen att kommentera och tycka och tänka! Tycker din blogg verkar riktigt fin också, kommer absolut kolla in den mer! Jag brukar försöka få fram lampor och korrigera ljuset i redigering men det blir ju sådär… matbloggarens bästa tid måste ju vara sommaren 🙂
herreguud så goda de blev !
jag bakade dessa idag och var tidigare lite skeptisk till det där med bönor i bakning men ack så fel jag hadvaniljkesella och hallonsås blev det riktigt lyxigt,De blev helt underbara och tillsammans med hoppas det är ok att jag kopierar detta recepttill min lilla blogg, länkar givetvis din och säger vart receptet kommer från 🙂
kramar
Åh, jag har köpt i paket och inte i burk. Tror du det fungerar också?
Hej Emma!
Har följt din blogg i ett år nu och jag har lagat/bakat många av recepten här på sidan 🙂 Tummen upp för dom, hittar alltid något inspirerande här! Har märkt att jag med mår mycket bättre om jag utesluter gluten och jag märker att min mage mår mycket bättre sen jag började följa din blogg 🙂 Tack för det!
Testade dessa brownies idag och bytte äpplemoset mot några mixade dadlar, supergott! Man känner verkligen inte att det är svarta bönor i! Keep up the good work! Moa
Hej Moa! Vad kul att du följer bloggen och gillar den 🙂 Också roligt att höra att du testar receptet och gillar även dem! Tack för din kommentar, det är alltid roligt att få höra era åsikter och pepp! Kram