Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Semmeldagen 2016

Publicerad,

Hej vänner ♥

Imorgon är den här! 

Semmeldagen 2016!

Jag ÄLSKAR semlor! Men eftersom vi varit bortresta har jag till skillnad från tidigare år inte hunnit äta ett enda semmelrelaterat bakverk än. Vad jag förstått så är årets nykomling nutellasemlan – en semla där man helt enkelt bytt ut mandelmassan mot nutella! Har ni testat? Det låter helt fantastiskt gott och självklart den står i kön på min baklista de kommande veckorna!

Till Pelles födelsedag på onsdag har vi tänkt testa semmelkladdkakan som Sara delade med sig av förra veckan och imorgon lyxar jag nog med något av mina egna recept till mellanmål!

Här är några av mina egna receptfavoriter på semlor:

IMG_5550img_1901_511a5eafddf2b37229bb0ba0-2

 

Vilken semmelvariant gillar ni mest?

 

Kram / Emma.

 

4 Kommentarer

  1. Bakade semlor hemma för ett par veckor sen å rackarns vad goda de blev!!

    http://lindaassarsson.blogg.se/2016/january/semla.html

    Bullarna har jag bakat flera gånger om, passar perfekt som mellis som de är om man inte vill göra semlor!

  2. Jag har testat chokladsemla som alltså var chokladgrädde och vaniljkräm som fyllning. Trodde det skulle va helt underbart jag som älskar både semlor o choklad, best of two worlds tänkte jag. Men suck vilken besvikelse! Vanlig standardsemla med äkta vanilj i grädden slår allt 🙂

    • Jag kan nästan tänka mig det. Ska man man äta en semla så ska det vara en riktig semla såklart 🙂 Nutellan gör ju att det blir något helt annat än en semla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *