Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Rödbetsbiffar med chévre

Publicerad,

Hej godingar ♥

Är det någon mer där ute som Ä L S K A R kombinationen rödbetor och chévre?

Personligen så tycker jag att det kan vara något av det godaste som finns! 

Gårdagens middag bestod av rödbetsbiffar med chévre, som var ett nytt påhitt som jag länge gått och tänkt på. Biffarna serverade vi med en enkel ugnsstekt laxbit och sallad, men det funkar ju även bra att bara äta biffarna som de är om du vill ha en vegetarisk rätt.

Jag använde en lagrad chévreost eftersom den går lättare att riva, och därmed blir lättare att riva.

Och OJOJ vilka goda och krämiga biffar det blev 😀

IMG_5405 IMG_5403

 

Ingredienser (8 biffar):

  • 4 stora rödbetor
  • 230 g avrunna linser
  • 150 gram riven chévreost
  • 2 ägg
  • 1/2 dl glutenfri mjölmix <– (klick)
  • salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och riv rödbetorna fint. Mixa ihop linser och ägg och tillsätt sedan rivna rödbetor, ost, salt, peppar och mjöl. Forma till biffar och lägg på en plåt. Stek i ugnen i 15-20 minuter. Låt biffarna svala lite innan servering!

 

IMG_5402

 

Alltså KOLLA TALLRIKEN!

Visst kan vi inte annat än ÄLSKA denna underbara färgglada tallrik?

Den gör mig lycklig….. och hungrig 🙂

 

Kram / Emma.

8 Kommentarer

  1. Det är verkligen en grymt god kombination

  2. Det är verkligen en grymt god kombination

  3. JA!!! Fast jag vill ha kombinationen som en sallad med lite pinjenötter också. Rödbetor som är lite ljumma. MUMS!

  4. Ser ljuvligt ut 🙂
    Kombon rödbetor/fetaost är oxå underbart gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *