Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Recept glutenfritt tunnbröd

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Hoppas att ni mår bra och att ni fått en härlig start på onsdagen!

Själv sitter jag i soffan med frukosten i högsta hugg och laddar för mitt onsdagsjobb som personlig assistent. Det är på många sätt så himla skönt att få bryta av mitt eget företag såhär mitt i veckan, komma ut lite (vi är ofta ute och hittar på massa roliga saker) och fokusera på något annat. Jag hoppas bara att sammandragningars blir mindre den här veckan!

Ni är många som efterfrågat recept på det glutenfria tunnbrödet jag åt till frukost i lördags, så onsdagens tips till er får bli detta enkla och goda recept på glutenfria tunnbröd. Det är perfekt att svänga ihop kvällen för att få nybakat bröd till frukosten dagen efter. Eller om du har gott om tid på morgonen kan du göra det då – det är extra gott när det är rykande färskt och varmt.

Hoppas det smakar!

img_7916

Ingredienser (4 brödbitar):

  • 1 dl yoghurt (jag använde soygurt)
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl majsmjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk brödkryddor
  • 1 tsk honung

Blanda ihop torra ingredienser och rör sedan ner honung och yoghurt. Dela degen i fyra och kavla ut till runda bröd på mjölad bänk. Stek dem sedan 1-2 minuter på varje sida i en torr pannan på medelvärme. 

Ät med något gott pålägg som du gillar!

img_7914

 

Ta han dom er och ha en fantastisk onsdag ♥

 

Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Mums! Enkelt och bra 🙂

  2. Men så enkelt det där låter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *