Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Quinoavälling och riskakor

God morgon ♥

Ett lätt duggregn låg kvar över Karlstad nu på morgonen, men det hindrade inte mig från att snöra på mig skorna och ge mig ut på ett löppass. Intervaller stod på schemat idag och benen, dem var det krut i vill jag lova! Härlig känsla!

En bra uppladdning med maten igår (ris och chili con carne), 9 timmars sömn och en smoothie på ojidrink, banan, havregyrn, jordnötssmör och hallon innan passet som gav mig härlig energi och nu är jag tillbaka – blöt av svett och regn, lycklig och endorfinkickad och tänker att jag är oslagbar. Jag får den känslan när jag springer 🙂 Hihi!

För några veckor sen köpte jag quinoamjöl och fick på baksidan av paketet syn på ett recept på quinoavällning som jag ju bara ville testa – jag som älskar välling! Så efter en snabb dusch har jag nu surplat i mig välling och ätit riskakor till frukost!

Mmmm frukostkärlek ♥

IMG_0531

IMG_0556

 

Quinoavällning:

  • 2 dl mjölk
  • 2 msk quinoamjöl
  • 1 nypa salt
  • Kanel och kardemumma

Vispa ihop mjölk och quinoamjöl och tillsätt kryddor efter smak. Koka upp och låt koka på svag värme i några minuter under omrörning. Servera med pudrad kanel.

Riskakorna är toppade med keso och ägg/ mangosylt, såååå gott!

 

IMG_0555

 

För min del väntar ytterligare en förmiddag med PT-onlinejobb med upplägg till nya kunder. I eftermiddag blir det en tur till gymmet och mina PT-kunder!

Hoppas ni får en fin torsdag!

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Låter som en underbar startpå dagen! Välling är verkligen en mysig dryck, brukade få gyllenmust när jag var liten och det regnade ute.

    • Gyllenmust är underbart! Har ett paket i skafferiet, så det får nog bli en kopp i helgen 🙂 Härligt med barndomsminnen 🙂

  2. Man blir så glad av dig Emma! Du är en riktigt inspirationskälla! Kram!

  3. Hur brukar dina intervallpass se ut när du springer ute? Vart i Karlstad brukar du springa?

    • Oj, väldigt olika! Ibland långa, ibland korta. Ibland fokus på maxfart, ibland lite lägre puls. Beror lite på syfte 🙂 Springer på lite olika ställen. Typ längs älven, i Tyrskogen osv.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *