Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Pepparkaksknäcke

Publicerad,

God morgon kära ni ♥

Tänk att tredje adventshelgen snart knackar på dörren! Dessutom vankas lucia på söndag och nu börjar det närma sig jul på riktigt. Lucia är en mysig tradition och jag ser så mycket fram emot att lyssna på den ljuva musiken, fika lussebullar, pepparkakor och glögg!

Såhär inför lucia tänker jag att ett juligt fredagstips passar himla bra!

Fredagstipset består av ett härligt recept som är ett måste nu i lucia- och juletider, nämligen ett sött och krispigt pepparkaksknäcke!

Det här knäckebrödet med ädelost och och fikon kan jag garantera är en oslagbar kombination!

Lova att ni testar?

IMG_0558

 

Ingredienser (1 plåt):

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser och häll sedan på kokande vatten och olja. Bred ut smeten på en plåt så tunt som det går och skär rutor för att det ska gå lättare att bryta isär när det är klart. Grädda i mitten av ugnen i 60 minuter. Ta ut och låt svalna.

 

Ha nu en härlig fredag mina sötnosar 

 

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

 

Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Vilken bra idé på topping till knäcket! Kan tänka mig att ädelost och fikon blir en riktigt julig kombo tillsammans med pepparkssmak. Trevlig helg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *