Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Pepparkaksdavos + varm mjölk med chaihonung

Publicerad,
Hej 
Jag njuter verkligen av att ha lediga dagar just nu! Hela förmiddagen har ägnats åt morgonmys i soffan. Jag är inne på andra säsongen på Greys anatomy och är helt inne i det, det är så bra! Det är btw första gången som jag tittar på en serie. Tv-tittande är inte riktigt min grej, jag blir lätt uttråkad, men Greys har jag verkligen fastnat för!
Igår kväll slängde jag ihop en davosgröt som fick stå över natten, blev en med pepparkakssmak nu igen (ja, jag säger ju att jag snöar in på saker, hehe).
Pepparkaksdavosgröt: balnda ihop 2 dl yoghurt med 1 dl kvarg, 1 dl havregryn, 1 msk krossade linfrön, 1 mosad banan och 2 krm pepparkakskrydda.
I helgen när vi var på julmarkad i Mårbacka köpte jag två nya honungssorter – en med chaismak + en med smak av citron och kanel. Helt underbara båda två! Chaihonungen passade bra i den varma mjölken som jag drack till frukost. Mums!
Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Vampire diaries borde du se Emma, en serieversion av twilight, så bra!

    Svar:
    Hm, ja jag kanske borde börja med det när jag är färdig med Greys 😀
    Emma Barremyr
  2. Skulle vara väldigt snällt om du skrev hur man gör sin egen pepparkakskrydda! 🙂

    Sklle vilja äta mer "pepparkakssmaker", men vill helst ha dne "hemmagjorda" utan tllsatser (för det antar jag att butikernas har?)

    Svar:
    Jag har faktiskt inte gjort någon egen pepparkakskrydda! Santa Marias pepparkakskrydda innehåller endast kanel, ingefära, kardemumma och nejlikor – inga tillsatser alls! Så var inte rädd för att köpa den 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *