Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Pasta med gorgonzola, basilika och pinjenötter

Publicerad,

Hej mina godingar ♥

Dags för ett middagstips! 

Idag tänkte jag bjuda er på en otroligt enkel, men samtidigt lyxig pastarätt som passar lika bra som vardagsmat som till helgens middag! En ska njuta varje dag vet ni ♥

Jag älskar verkligen krämiga pastarätter och ost som ger mycket smak! Den här gången blev det pasta på gröna ärtor, gorgonzola, krispiga grönsaker, basilika och söta små pinjenötter!

Lätt som en plätt att länga ihop för alla hungriga vargar!

Är du väldigt känslig mot mot gorgonzola rekommenderar jag dig att testa en mildare ost, t.ex. ädelost, riven parmesan, fetaost eller crème cheese. Ta det du gillar helt enkelt – med ost blir det knappast fel!

IMG_4033 IMG_4037

Ingredienser (2 personer):

  • 2 portioner pasta (vi använde pasta på gröna ärtor)
  • 30 g pinjenötter
  • 150 g gorgonzola (alternativt ädelost, fetaost, phiadelphiaost, parmesan)
  • 1 kruka basilika
  • 1/2 gul paprika
  • 6 cocktailtomater
  • 5 cm gurka

Koka pastan enligt anvisning på paketet. Rosta under tiden pinjenötterna i en torr panna. Hacka grönsakerna. Häll av pastan och blanda sedan ner ost, grönsaker och pinjenötter. Klipp ner basilika och rör runt ordentligt.

IMG_4041

 

Fler goda pastarätter!

Pastagratäng med lax, spenat och tomat!

Pasta carbonara!

Laxpasta!

 

Kram / Emma.

 

2 Kommentarer

  1. Åh vad gott!!! Finns det laktosfri gorgonzola?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *