Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Pärongröt med vanilj keso och cashewsmör

Publicerad,
God morgon tisdag 
 
Dagen startar med en stor gröttallrik innan det är dags för morgonyoga!
 
 
Gröten kokoades på:
* 1,5 dl havregryn
* 1 msk ärtprotein
* 2,5 dl havremjölk
* 1/2 dl äggvita
* 1/2 rivet päron
* En nypa vaniljpulver
 
I med alla ingredienser i en kastrull. Koka och rör om, häll upp i en tallrik. En stor klick keso, en rejäl matsked cashewsmör och slurp!
 
Mätt och glad mage redo för tisdag!
 
Hur startar ni eran tisdag?
 
Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. God morgon Emma!

    En tallrik fiberhavregrynsgröt, en skinksmörgås och en stor kopp kaffe var vad min frukost bestod av.

    Ha en fin dag!

    Svar:
    Så gott och en riktigt bra start på dagen 🙂 Hoppas att den blev fantastisk!
    Emma Barremyr
  2. Mums!

    Jag har verkligen blivit en riktig grötälskare och ser helst att det är just detta som serveras till frukost. I alla fall under vardagarna.

    Efter morgonens tunga och svettiga spinningpass smakar gröten just nu extra bra. Idag med kanel, vanilprotein, hackad mandel och äpple.

    Önskar dig en fortsatt fin dag!

    Kram

    Svar:
    Visst är det så – gröt i alla former är så gott, är inte kloka vad det går att variera! Kram
    Emma Barremyr
  3. Mums!

    Blir det stor skillnad om man kokar gröten på mandelmjölk istället för vanlig mjölk? Har aldrig smakat mandelmjölk och vet inte hur stark mandelsmaken är…

    Har även sett mycket om havredryck och undrar om du kan mycket om det? Om man inte är laktosintolerant, varför väljer man mandel/havremjölk då? 🙂 vad är det för skillnad egentligen mot "vanlig" mjölk

    Tack för en superblogg och en massa inspiration! Läser och beundras av dina inlägg varje dag 🙂 kram!

    Svar:
    Skiljer sig mest smakmässigt! Jag tycker att det är gott att variera och eftersom jag äter mycket mjölkprodukter i form av keso/ kvarg/ fetaost/ halloumi gillar jag att byta ut mjölken till andra varianter. Havremjölken är underbar i både smak och konsistens, mums 😀
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *