Pärongröt med vanilj keso och cashewsmör
![](https://emmabarremyr.vimedbarn.se/wp-content/uploads/sites/312/2013/05/img_3805_51a3a066ddf2b34f8b30ed05.jpg)
Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
God morgon Emma!
En tallrik fiberhavregrynsgröt, en skinksmörgås och en stor kopp kaffe var vad min frukost bestod av.
Ha en fin dag!
Mums!
Jag har verkligen blivit en riktig grötälskare och ser helst att det är just detta som serveras till frukost. I alla fall under vardagarna.
Efter morgonens tunga och svettiga spinningpass smakar gröten just nu extra bra. Idag med kanel, vanilprotein, hackad mandel och äpple.
Önskar dig en fortsatt fin dag!
Kram
Mums!
Blir det stor skillnad om man kokar gröten på mandelmjölk istället för vanlig mjölk? Har aldrig smakat mandelmjölk och vet inte hur stark mandelsmaken är…
Har även sett mycket om havredryck och undrar om du kan mycket om det? Om man inte är laktosintolerant, varför väljer man mandel/havremjölk då? 🙂 vad är det för skillnad egentligen mot "vanlig" mjölk
Tack för en superblogg och en massa inspiration! Läser och beundras av dina inlägg varje dag 🙂 kram!