Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Panerad fisk med en supergod sås

Publicerad,

10789060992_IMG_9812

Panerad fisk är en gammal klassiker som jag nästan glömt bort! Elsa hade fått fiskpinnar på förskolan en dag och tydligen gillat det jättemycket, så då tänkte jag att det kan ju vara värt att göra ett försök med även hemma.

Men jag föredrar panerade fiskfiléer före fiskpinnar eftersom det känns lite bättre innehållsmässigt. Bäst är det såklart att panera själv, men det går inte alltid att laga allt 100% från grunden, livet kommer emellan och då kan det vara skönt med något färdigt alternativ.

I frysdisken hittade jag glutenfria frasiga fiskfiléer från Finuds med ett helt okej innehåll. Mycket fisk och lite panering. Guld värt att ha i frysen ju!

Serverade fiskfiléerna med sötpotatispommes och en fantastiskt god sås härom veckan, och wow vilken fin kombination det blev. Så gott!

Här får ni tips på god och enkel vardagsmat!

10791257696_IMG_9808

10791268832_IMG_9805

Panerad fisk med en supergod sås

Ingredienser 4 personer

4 frasiga fiskfiléer
2 dl turkisk yoghurt
1/2 dl majonäs
100 g fetaost
2 msk dill
2 msk gräslök
Salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fiskfiléerna på en bakplåtspappersklädd plåt och kör in den i ugnen i 15-17 minuter. Blanda ihop turkisk yoghurt, majonäs, tärnad fetaost, dill, gräslök och smaka av med salt och peppar.

Servera förslagsvis fisken och såsen med mos eller krispiga sötpotatispommes!

Klicka här för recept på sötpotatispommes!

10788698848_IMG_9807

Helt klart en ny snabbmatsfavorit hos oss! Hoppas ni också gillar det!

Kram / Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *