Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Den ser helt perfekt kladdig ut! Dadlar är riktigt gott att baka med 🙂
Lät ju inte dumt! Är det färska dadlar man ska ha?
Hihi jag har precis sparat ner receptet från Åsa! Tänkte baka den snarast 😀
Åh va gott! Jag gjorde oxå en kladdkaka igår när vi hade fina gäster här. Den blev helt underbart god. Det bästa jag har ätit någon gång. Lovley! Så där god så man nästan svimmar du vet. 🙂
Tack för världens godaste recept på tunnbröd och en sjukt inspirerande blogg! Ska prova denna chokladkaka så snart som möjligt också!
Men jag har ett litet problem/fråga. Slutade lite att äta godis förra våren men efter sommaren slutade jag helt. I slutet av 2012/början på 2013 började jag också tänka på annat jag äter och i januari köpte jag gymkort!
Äter inget onyttigt alls (lite undantag på vissa födelsedagskalas) och äter mycker mer grönsaker än jag gjorde förut. På gymmet är jag 1, 2 eller 3 gånger i veckan ungefär. Är ganska lång och har långa ben så brukar ofta typ göra bengrejer (haha).. Sen brukar jag också cykla, crosstrainer, ibland jogga (typ 1,2 elr 3 km) och stå 90 grader mot väggen 1 minuter eller mer. Går också promenad med min hund men eftersom det har varit vinter så har det inte blivit så ofta, men ju varmare det blir desto fler promenader för mig 😉
Jag är inte direkt överviktig men har massa fett på magen typ…och ser ingen skillnad alls. Har ändå gymmat i 2 månader… Kan du ge mig något tips/hjälp? Vet att man inte kan punktförbränna fett men har du något tips?
Tack igen för världens bästa blogg, kram!
Vad gottigt den ser helt raffig god ut
Hej! Gjorde denna kaka igår och den var fantastiskt god, tom bättre än "vanlig" kladdkaka. Kommer att göras flera gånger.
Hur många kcl är det i den? super bra blogg!
Kan man ha färska dadlar istället?
Mums!!!! Den här ska jag unna mig till helgen
Hej emma 🙂 tack för en jättebra blogg!
Jag undrar om det går lika bra att använda torkade fikon istället för dadlar när man gör denna kladdkakan? tror du att det kommer smaka lika bra?
Kram!
Hejsan! Måste säga att det är en toppen blogg & jag älskar recepten! Men vad är dadlar? Har alltid undrat!
KRAM!
Åh detta måste bara testas 🙂
Hur stor form har du använt? Tack för en grymt bra och inspirerande blogg!
hej. riktigt inspirerande blogg du har! 🙂
jag tänkte testa kladdkakan men undrar om man kan använda någonting annat istället för kokosoljan? vanlig rapsolja kanske?
Låter så himla gott!! Tror du man kan ersätta mandelmjöl med kokosmjöl eller blir det för kompakt konsistens isåfall?? 🙂
Har bakat en sats nu men inväntar kvällen för provsmakning, men smeten var hemskt god.. 😉 Funkar den rent näringsmässigt som mellanmål eller är den för söt?
Bakade igår och den var väldigt god! Är egentligen inte så för så söta saker, tar hellre en macka haha. Men ibland är det kul att lyxa till det lite ändå 🙂 Fungerar denna som ett bra mellanmål eller är den "för söt" rent näringsmässigt?
Med mandelmjöl, menar du mandlar mixade till ett mjöl eller sådant man köper? Och är det egentligen någon skillnad?:)
För en chokladälskande tjej som jag låter detta underbart
Ser underbart gott ut 🙂
Jag fullständigt älskar choklad!!
Men det ska vara choklad av hög kvalitet, mörk å god!
Kladdkaka ska vara kladdig som bara den..hur gott som helst 🙂
Denna kakan verkar mumsig, ska testa till påskhelgen 🙂
Hej Emma.
Tack för en finfin blogg som man blir inspirerad av och känner träningssug och göra nyttig mat av på ett hälsosamt vis!
Ser att du använder en hel del mandelmjöl, mandelmjölk och jordnötssmör i dina bakverk.
Har du något alternativ till dessa sakerna (som ex. här i kladdkakan) när man är allergisk för nötter och mandel? Vill gärna testa många av dina recept men vet inte vad man ska byta ut vissa av ingridienserna mot för andra hälsosamma alternativ.
🙂
/L
Testa med malda fröer. Tex solros och pumpafrön
Åhh visst är denna god!!!
=)
Åh vilken fantastiskt god kaka!!
Testade detta receptet idag och bjöd min chokladälskande kompis på och det blev succé :))
Denna gången åts den med vaniljkvarg då set var det enda som fanns hemma men nästa gång tror jag det får bli grädde och varma hallon till!
Men en fråga, måste den ätas kall? Blir den liksom för rinnig om den äts
varm?
Sist men inte minst – tack för en superinspirerande blogg <3
Tack själv för att du är inne här och läser! Det värmer att höra att du gillar bloggen 🙂 Kakan måste inte ätas kall, jag åt min direkt från ugnen och den var då inte speciellt rinnig 🙂 Jag tyckte att den var god både varm och kall! Karm