Nyttiga minisemlor
Färdigt att ätas!!!
Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Eftersom jag jobbar på café och har sålt semlor i flera veckor så är jag inte så sugen på semlor, det är ingen favorit hos mig heller så jag hittar på nåt annat att lyxa till fettisdagen med 🙂
Ohhhh Emma! Tack! Jag ÄLSKAR semlor! Dessa ska jag definitvt baka i helgen!!
Hej Emma! Gillar din blogg skarpt, väldigt inspirerande och fräscha recept! Första blogg som jag tycker är värd att lägga tid på att läsa 🙂
En liten fråga, sett att du använder fiberhusk i några recept, vad är det och vart kan jag köpa det?
Hälsningar Bella
Hej Emma! TACK för mycket fin och inspirerande blogg!!
Tänkte baka dessa glutenfria semlor till min kära mamma som är glutenintolerant! 🙂
En fråga bara; Hur mycket ska ugnen stå på?
Å så härligt med ett recept utan grädde, perfekt för mig som inte tycker om det, men gärna vill äta en semla 🙂
Ja keso är toppen att mixa – blir som grädde i konsistensen 🙂
Hej! Kan man ha typ sötströ istället för kokosblomssocker? 🙂
Absolut 🙂
Bakade själva bullarna igår & åt som de var, supergoda 🙂
Alltså wow vad goda dessa var!! Jag gjorde dem ikväll till mig själv, och de har så god smak, har verkligen semmelsmaken med sig! Tack för detta goda recept!! ☺️✨
Men gud vad glad jag blir! Så kul att du gillade dem 🙂