Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Nötplättar

Publicerad,
Hej vänner 
 
Jag har legat i sängen och vilat mig ända sen jag slutade jobbet vid tio i morse. Jag mår lite bättre idag så det går åt rätt håll iallafall. Nu har jag precis fått i mig lite lunch och det är dags att göra en kraftansträngning – packa väskan och sätta mig på tåget mot Karlstad.
 
Till lunch blev det nötplättar med vaniljsmak – mums(!) Serverades med kokosgrädde, kiwi och granatäpple.
 
 
Ingredienser:
1/2 dl cashewnötter 
1 ägg
1/2 dl mandelmjölk 
1/2 dl kvarg
1 1/2 tsk fiberhusk
1/2 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver
 
Mixa cashewnötterna till ett mjöl och blanda med övriga ingredienser. Degen blir ganska stabbig och behöver plattas ut i pannan. Stek fyra plättar på medelhög värme och servers med något gott!
 
 
Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Låter gott! Måste testa! Men har ingen fiberhusk hemma….kan man hoppa över den eller ersätta med nåt annat? Tack för en superbra blogg! Kram

    Svar:
    Ha i något som binder ihop smeten lite, t.ex. lite vanligt mjöl, havregryn eller liknande. Behövs bara lite 🙂 Kul att du gillar bloggen! Kram
    Emma Barremyr
  2. Hej!

    Är keso samma sak som kvarg? :O

    Svar:
    Hej! Nej keso och kvarg är inte samma sak. Kvarg är en färskost med låg fetthalt som innehåller mycket protein. Keso är också en slags färskost, fast i annorlunda konsistens, men har också högt proteininnehåll. De funkar till samma användningsområden, men smakar lite olika 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *