Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Vilket gott recept! Älskar att läsa din blogg. Bara massa goda recept och vackra bilder!
Tack! Jag bakade det förut idag och nu vill ingen i min familj äta köpt bröd någonsin igen, haha 🙂
Jag brukar göra ett liknande bröd, också med bovetemjöl och hasselnötter (http://ellinorsworld.blogspot.se/2012/08/lordagsfrukost.html)
Nötter i allmänhet och hasselnötter i synnerhet är en favorit. Gillar verkligen att använda bovete i mat och bak då jag tycker att det förhöjer smaken och ger den än mer "nötig"
Jag brukar också göra ett liknande bröd med bovete och hasselnötter (http://ellinorsworld.blogspot.se/2012/08/lordagsfrukost.html)
Gillar verkligen nötter i allmänhet och hasselnötter i synnerhet. Tycker även om att använda mig av bovete i mat och bak då det förhöjer smaken och gör den ännu lite "nötigare"
Kram
Ser riktigt gott ut! Om man inte tål hasselnötter så bra, vad kan man ha i stället?
Sen jag bakade detta brödet första gången är jag hooked!! Älskar smaken och precis som du säger är det fantastiskt att rosta. En ny limpa står i ugnen nu! För att motverka smul brukar jag vira in brödet i en handduk och låta det vila till nästkommande dag. Först då skär jag upp det och fördelar i fryspåsar, då hinner det sätta sig ordentligt och smular därför mindre 🙂
Apropå recept tror jag nog att jag får försöka mig på din raw jordnötscheesecake till helgen oxå….
Men vad roligt att höra! Gillar också denna limpa himla mycket, gott och mättande bröd! Tack för tipset med handduken där, det måste jag testa – för mina bröd har en tendes att alltid smula :p hehe! Hoppas du gillar cheesecaken! Kram