Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Nötig renskavswok

Publicerad,

Hej vänner ♥

Tips på en enkel, god och nyttig middag?

Det kommer här!

Nötig renskavswok (2 personer):

  • 1 paket Polarica renskav
  • 500 g Baliwok (eller andra wokgrönsker)
  • 5 dl riven vitkål
  • 1 dl kokosmjölk
  • 2-3 msk jordnötssmör
  • Chilipulver
  • Salt och peppar
  • Kokosolja

Stek renskaven i kokosolja och släng sedan på wokgrönsker och vitkål. Stek ihop allt till grönsakerna mjuknat. Balnda under tiden ihop kokosmjölk med jordnötssmör och häll över woken. Salta, peppra och krydda med chili – jag tycker om när det är lite sting i. Låt allt puttra ihop till en krämig wokröra innan du serverar med färgglada grönsaker!

Y U M M I I I ! ! !

Alltså – busenkelt, går snabbt och smakar så jäkla bra! Min nya ”snabbmatsfavorit” hädan efter. Passar perfekt i matlåda dessutom!

Vilken är eran snabbmatsfavorit?

Kram / Emma.

9 Kommentarer

  1. Herre så gott. 🙂 mums… åt älggryta i helgen, och det var inte dumt =)

  2. Renskav är verkligen så himla gott. Brukar själv göra vanlig renskavsgryta men ska definitivt prova denna.

    • Ja renskav är så himla gott! 🙂 ditt tips på snabbmat lät toppen, så himla smidigt att köra en plåt med saker man gillar i ugnen, så vips är det klart, snabbt och gott! 😉

  3. Har nog en ny snabbmatsfavorit här hemma som dessutom barnen älskar även om de får klyftpotatis istället för broccoli/blomkål/sötpotatis eller vad jag nu serverar till. Snabbmarinera kyckling i olja och kryddor (soya, timjan, salt, peppar, chilipulver, vitlök, ja vad man gillar). Skär i avlånga smala skivor och in i ugnen ca 2o minuter tillsammans med grönsaker.

  4. Glömde, gott med tzatziki till.

  5. Min favoritsnabbmat hemma är nog vad många kallar pastasås, men jag äter den med annat än pasta 😛
    Man steker bara kyckling och lök, ev. svamp, tills det är genomstekt, häller på grädde, reder lite, i med någon smakrik lagrad ost, salt, peppar, klart och riktigt gott! 🙂

  6. jag älskar nötfärsbiffar och de går ju att variera i all oändlighet. slänger in dem i en ugnsform i 30 min på 200 grader så sköter de sig själva – utan os! 🙂 alltid mycket lök och ett ägg i smeten, sedan kan man variera med cayenne, chili, fetaost, chevreost, timjan, rosmarin, paprika, vitlök. Matig sallad till detta. eller varför inte matvete eller ett pitabröd och tsatziki? omelett går ju också att variera i all oändlighet. champinjoner, skinka och lök är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *