Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Njut av en pizza!

Publicerad,

Hej

Kommer ni ihåg hampapastan som jag gjorde för ett tag sen? I söndags fick jag en idé om att jag skulle kunna använda den som en pizzabotten, sagt och gjort så blev det så!

Till en person: vispa 2 äggvitor till ett fluffigt skum och blanda försiktigt ned 2 msk fiberhusk, 70 gram phiadelphiaost och lite pizzakrydda. Smeta ut degen i en cirkel på en plåt och grädda i ugnen i 10 minuter på 150 grader. Ta ut och häll på tomatsås, skivad mozzarellaost, riven prästost och pizzakrydda. Grädda ytterligare några minuter i ugnen på 225 grader tills osten har smält. Ta ut och lägg på rocculasallad, parmaskinka och paprika! Mums säger jag bara 🙂

Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. haha men åhh emma, här sitter jag och är så hungrig så jag gråter snart så lägger du upp detta!!! Ser så sjukt gott ut!

  2. Hej Emma!

    Först, jätte trevlig blogg. Ser att du är lite som jag. Dvs, gillar matlagning och allt därtill 🙂 Pizzan ser ju fantastisk ut. Finns du på onlinepizza kanske? 🙂 Annars vore det kanske en idé, haha.

    Ha det bra!

    /Danne

  3. Vad skulle kunna ersätta fiberhusk? Och varför är fiberhusk ett bra alternativ?

  4. Sv till Rahwa: fiberhusk är ett glutenfritt alternativ i bak och matlagning. I och med min IBS så försöker jag undvika endel gluten och välja glutenfria alternativ när jag kan för då mår magen bättre! Fiberhusken kan du ersätta med mjöl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *