Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Låter supergott! Det testar jag någon dag 🙂 Kram
Åh låter supergott! Ska nog testa redan ikväll!
Men finns det nånting som man kan ha istället för fiberhusk? 🙂
då står mitt bröd i ugnen 🙂
Hej jag hittar inte fiberhusk nånstans tror du det finns nåt annat som har ungefär samma effekt? (Vetegroddar?)
Psylliumfrömjöl – en grön påse på Willys kan du ta. Här kan du annars köpa Fiberhusk fraktfritt resten av oktober. http://www.vitapost.se/sv/artiklar/lindroos-fiber-husk-300-g.html
Perfekt! Det här receptet ska jag spara och baka så fort jag vill ha bröd 😀
Hej Emma!
Jag är ca 165 lång och väger någonstans mellan 90-95 kilo, alldeles för mycket alltså. Mitt främsta mål är att gå ner i vikt i fett, men hur ska jag gå tillväga? Blir helt snurrig av vad man ska äta innan och efter träning, kondition och/eller styrka osv. Jag skulle vilja satsa på träning 2-3 gånger i veckan då jag jobbar mycket.
Kram Jennifer
Ungefär hur stor volym är 50 g olja?
Hur gott som helst!! Till och med pojkvännen gillade det (som är skeptiskt till det mesta jag bakar..)! Tack för receptet, kommer bli en given favorit!
SÅÅ GOTT BLEV DET!
Hej Emma! Vilken fantastisk blogg du har! Älskar att baka & laga mat så här inne hittar jag massor med inspiration. Senast igår lagade jag din kycklingpestopaj (Gudomlig!!). Nu till min fråga, jag har köpt Risentas kokosmjöl, men har förstått att deras mjöl inte riktigt är detsamma som ekoaffärernas. Vet du om det är någon skillnad, och isf vad? :)Kram Josefin
Hej Emma. Nu har jag nyss tryckt i mig en sån här macka, åååå så god den var (har en till som tur är). Min pojkvän och jag är på väg till Trondheim för en liten minisemester och matsäcken är fylld av dina recept. Till lunch ska vi t.ex äta nötplättar med hallonfluff, längtar redan!
Hittade din blogg alldeles innan jag skulle till att städa min garderob för nån dag sen och jag kan säga att den är fortfarande ostädad. Har kollat runt här istället och blivit sjukt inspirerad!!! Längtar till alla goda frukostar jag ska äta, jag älskar frukost.
Ville bara säga tack för att du delar med dig av din kunskap och tar dig tid att knäppa så fina kort och inspirera 🙂
Ha en fin dag
Hej! Jag ser att frågan redan ställts angående fiberhusk, men jag undrar, finns det verkligen inget alternativ? Jag bor i Brasilien och vad jag vet finns det inte här. Jag äter inte LCHF men gärna nyttigt. Kan man inte öka mängden cocosmjöl eller kanske ersätta med vetemjöl? Brödet såg så gott ut…
Tack!
Hej 🙂 Jag tror faktiskt inte att det finns något bra alternativ. Du kan ju testa mer kokosmjöl, men jag kan inte garanterat det blir bra, men det går ju alltid och testa 😀