Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

MOT HUVUDSTADEN

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Idag har jag vaknat med ett pirr i magen! Jag har fått ett nytt jobbuppdrag som drar igång i januari 2015 och idag åker jag till Stockholm över dagen för ett planeringsmöte. Det som händer är en dröm som går i uppfyllelse och det är många gånger som jag faktiskt gått och dubbelkollat att jag inte bara har drömt det hela, utan att det faktiskt händer på riktigt. Jag är så himla glad och stolt att jag står där jag står idag! Och nu har jag sagt A, men kan tyvärr inte säga B… inte just nu iallafall, men jag lovar att ni kommer få veta mer ganska snart! Hihi 🙂

Och när en hel dag på språng med mycket resande väntar behövs en bra frukost – därför gick jag upp och bakade scones till mig och Pelle som vi avnjutit i lugn och ro framför tv:n. Jag testade på Lindas pepparkaksscones – fast med lite justeringar, och det blev jättegott!

IMG_4751 IMG_4754

 

Ingredienser (4 bröd):

  • 2 dl havregryn
  • 1 dl bovetemjöl
  • 2 msk kokossocker
  • 2 msk chiafrö
  • 1 tsk fiberhusk
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk pepparkakskrydda
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 3 dl havregurt

Sätt ugnen på 250 grader. Blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt sedan yoghurt. Blanda ihop till en kladdig deg och klicka sedan ut 4 kakor på en plåt. Grädda i 10 minuter och låt sedan svalna innan du äter dem, annars blir de väldigt degiga. Servera sen med ost och marmelad.

Ädelost på var jättegott tillsammans med min favoritmarmelad med smak av apelsin och ingefära!

 

IMG_4755

 

Nu ska jag kila iväg till tåget!

Hoppas att ni får en underbar onsdag mina vänner ♥

Stor kram / Emma.

10 Kommentarer

  1. Kul att du testade mina pepparkaksscones Emma 🙂
    Jag gillar de lite smådegiga 😉 Bra med ditt tips om att låta dem svalna 🙂
    Bakade dem igårkväll när vi hade vänner på glöggmys, uppskattat 🙂

    Stort lycka till i Stockholm idag 🙂
    Ser fram emot att få veta vad det är för kul du ska göra 🙂

    Kram Linda

    • Tack för att du delade med dig 🙂 Och tack för att du finns här på bloggen och stöttar mig Linda! Stor kram

  2. Vilket bra recept, helt veganskt vilket jag gillar 😀 den här skulle jag gärna vilja prova att göra i jul som alternativ till mina rawfoodbröd till dem i släkten som är sugna på vanligt bakat 🙂

  3. Älskar detta märket på marmelad 🙂
    Fikon och ”Fyra frukter” är favoriterna hittills..men måste allt testa denna med apelsin och ingefära nästa gång 🙂

  4. Så spännande med det nya uppdraget, jag är så glad för din skull! Hoppas du hinner njuta lite av vistelsen i Stockholm, förutom jobbet 🙂

  5. Spännande! Önskar dig verkligen all lycka och framgång. Både idag såväl som alla andra dagar 🙂
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *