Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Mot fjällen!

Publicerad,

God morgon härliga söndag ♥

Äntligen är dagen här! Dagen då vi med ett pirr i magen packar in oss i bilden och åker upp mot fjällen. Vi lämnar den södra våren och barmarken bakom oss för att möta våren uppe i norr, närmare bestämt i Idre fjäll. Det är alltid en speciellt känsla att åka upp till vårvintern i fjällen och där få njuta av skidåkning när den är som bäst! Vädret lovar minusgrader och lite sol till veckan vilket känns härligt lovande för bra backar. En meter snö i terräng  känns också härligt!

I början av veckan saknas dock halva styrkan. Idag är det bara jag, Julia, mamma och pappa som åker upp. Andra delen av gänget, alltså Pelle, Lina och Martin kommer sen på torsdag pga. jobb och studier!

Inför bilresan laddar jag upp med micromuffins med äpple, jordnötssmör och kanel toppat med keso och mer äpple – en bra start då vi förhoppningsvis kommer ut i längdspåret redan i eftermiddag – men däremellan kommer jag även hinna fylla på med lunch – uppladdningen är viktig!

IMG_0115

IMG_0109

 

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1 rejäl msk jordnötssmör
  • 2 msk (havre)mjölk
  • 1 ägg
  • 1 rivet äpple
  • 1/2 mosad banan
  • 1 tsk kanel
  • 1 krm kardemumma
  • 1 krm bakpulver
  • 1 krm salt

Blanda ihop alla ingredienser och klicka upp smeten i två muffinsformar. Micra på högsta effekt i ca 3 minuter. Servera med keso och live rivet äpple som du sparat till topping. Pudra över kanel.

Ät och njut!

 

IMG_0117

 

Hoppas ni njuter av en härlig söndagsfrukost mina vänner!

Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Oj vad det såg gott ut! MÅSTE testa!

  2. hoppas ni får det himla bra till fjälls!!! 🙂

  3. Vilka härliga muffins! Så kul att få åka bort och göra det du tycker om. Själv är jag kvar i Stockholm och njuter vårvärmen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *