Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Morsdagfrukost

Publicerad,

God morgon ♥

Helgen flög som vanligt förbi i en rasande fart och jag är glad och tacksam för att jag har fått spendera den med familjen! Det är inte alltför ofta som vi är samlade allihopa och därför blir de tillfällena extra värdefulla nu ♥ Helgen har varit fin, väldigt fin! Jag, Pelle och mina systrar åkte upp till mamma och pappa i lördags och fokus låg hela helgen på umgänge och massa god mat.

Så underbart och helt i min smak!

Igår firade jag och mina systrar vår mamma på Mors dag med en smarrig morsdagfrukost. Mamma hade önskat sig en repris från den här frukosten <– (klick) och jag var därför uppe tidigt på morgonen och bakade croissanter, kokade kaffe, stekte äggröra och plockade fram annat mumsigt till frukostbordet!

Vi hade köpt en liten present också, men att hitta på något tillsammans slår alla presenter en kan ge/ få tycker jag! Att få vakna ihop, äta en lång frukost och därmed starta dagen med kärlek och massa gott att äta är svårslaget!

 

IMG_6993 IMG_6995

Frukostnjutning ♥

IMG_6999 IMG_6990

Jordgubbsmarmeladen från St. Dalfour är min nya favoritmarmelad! Den är underbar tillsammans med jordnötssmör eller ost!

IMG_7002

Den här veckans croissanter gjorde jag av färdig smördeg. Det var mycket enklare och gick snabbare än att baka själv såklart, men inte ett alternativ för mig som inte äter gluten eftersom den jag köpte innehöll vetemjöl. Jag åt ett par överblivna från förra helgen (recept här), medan de andra fick mumsa på nybakat!

Till efterrätt åt vi Icas smarriga fairtradechoklad ♥

IMG_7003 IMG_7005

Äggen kommer från mammas arbetskompis Jenny som har sina hönor ute på gården! Jag älskar den gula färgen som blir på äggröran tack vare de ekologiska äggen. Visst är det vackert?

IMG_7006 IMG_7009 IMG_7011

En skål med keso, banan, blåbär och jordnötssmör, äggröra, glutenfria croissanter, brieost, prästost, jordgubbsmarmelad, prosciutto, melon och kaffe!

Mums!!! 

 

 

Hur firade ni er mamma på mors dag?

 

 

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Ser underbart gott ut 🙂
    Sååå mysigt med frukost tillsammans med de man tycker om <3

    Älskar den jordgubbsmarmeladen! Kombon den och philadelphiaost och brie på nybakta scones..oj,oj, oj = såå gott ju!!

    Min mamma bor i himlen så jag firade henne med att ta hand om mig själv extra mycket, för det vet jag att hon vill att jag gör <3

    • Fina Linda! Kram till dig <3 Så fint att du tar hand om dig själv, det tror jag också att din mamma hade velat <3

  2. Ser fantastiskt gott ut! 😀
    Har du sett den frysta glutenfria smördegen som går att köpa på Ica? Tänker att det kanske är en idé om du snabbt vill ha en färdig någongång! 🙂
    Kram Johanna

    • Tack 😀 Nej den har jag missat, så tack för tipset! Kan vara skönt om jag vill ha något snabbt någon gång som du säger 🙂 Kram fina du

  3. Om du inte har testat fikonmarmeladen från St Dalfour så gör det, har inte testat jordgubb med fikonmarmeladen är så god tillsammans med philadelphiaost på rostat surdegsbröd eller på fröknäcke! Kan tänka mig att den är lika mumsig på nybakta scones!

    • Jag har testat den och jag håller med – sååå god 🙂 Tyvärr får jag inte äta den nu under fodmap-behandlingen eftersom fikon inte är okej, men jag får njuta av jordgubb så länge 🙂 Tack för tipset iallafall söta du 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *