Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Morotsgröt med blåbärsfluff

Publicerad,
God morgon 
 
Jag fick en avbokning första timmen idag så det blev en liten sovmorgon fram till halv sju såhär mitt i veckan! Skönt med en hel timmes extra sömn inför en lång arbetsdag. Ska dessutom åka upp till Torsby ikväll för jobb som personlig assistent. Skulle jobbat 24-timmarspass torsdag till fredag, men jag tog på mig en extra natt så jag kommer jobba från klockan 21.00 ikväll till kl 10.00 på fredag förmiddag. 37-timmarspass (ja det är så inom vården ibland) var länge sen och känns lite småtufft. Men det är tur att jag har sovande natt och är ledig hela helgen sen!
 
Till frukost idag blev det en tallrik morotgröt med blåbärs- och vaniljfluff. Helt underbart tillsammans!
 
 
 
 
Nu – den dagliga promenaden till gymmet för att möta både PT- och massagekunder! Kul med lite variation 😀
 
Önskar er en fin onsdag!
 
Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. Hej!Jag har köpt aubergine som jag ska göra något med idag, har du något tips? (tål ej nötter) gillar verkligen din mat! kram

    Svar:
    Använd det i t.ex. en lasange, riv ner i gröt, grilla eller stek i olja med salt – supergott tillbehör till t.ex. kyckling, fisk, kött 😀 kram
    Emma Barremyr
  2. Kajsa: skär den på mitten, blanda tomatsås, keso och rivna morötter och kryddor. Skär ett rutmönster i auberginen (inte hela vägen ner. Ringla lite olja och lägg på fyllningen. Smula över feta och gratinera i ugnen. MUMS!!

    Svar:
    Det lät ju fantastiskt! Måste jag prova någon gång 😀
    Emma Barremyr
  3. Hej Emma! Tack för en inspirerande blogg!! Kan inte du skriva ett inlägg om bra övningar för att träna lår å rumpa??

    Kram Hanna

    Svar:
    Ska se om jag kan få till et sånt inlägg 🙂 Tränar det en hel del själv, så kan lägga upp ett pass framöver! Kram
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *