Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Har också sparat det receptet, ska bli spännande att prova. Ser ju himmelskt ut!
Det där ser ju bara alldeles underbart ut!
Jag såg- och sparade detta recept i förra veckan men har ännu inte kommit mig för att prova. Tänkte aldrig på att jag kunde förbereda det kvällen innan och sedan ta med mig. I och med att jag brukar äta frukost på jobbet är tillagningsmöjligheterna lite mer begränsade 😉
Hur långt brukar du springa?
Sitter och äter den nu. Så.Sjukt.God. Tack för receptet!!
Heeeelt underbar! Fantastisk att äta ljummen 🙂
Testa det där imorse å oj vad gott de va!!! 😀
Detta ska jag testa imorgon, tack tack 😀
Funderar på om man kan frysa in? Vore ju perfekt att göra några stycken och ladda upp frysen, grab and go! 🙂
Ser jätte goda ut! Äter du dem som de är eller har du nät pålägg på?
Kan man byta ut agavesirapen mot något annat (som inte är alltför onyttigt)? 🙂
gjorde den här i förr går, jättegod! Hoppade dock över sirapen. Två tummar upp för detta recept!
Hej! Jag skulle jättegärna vilja prova alla dessa fikarecept (särskillt det här) för de ser helt underbara ut! Men det är så att jag är allergisk mot banan och det verkar som de flesta grejer ska innehålla det 🙁 finns det nåt man skulle kunna ha istället eller tror du det går bra utan på dom flesta saker? Tacksam för svar 🙂
Den här är så god..! Jag har börjat göra den med solroskärnor i själva degen, gott med tuggmotstånd och passar bra med äpplet 🙂
Mums, bra tips 🙂
Tusen miljoner tack för detta recept Emma, det är så himla gott! Idag slog jag på stort, mångdubblade receptet och gjorde en stor äppelpaj i en vanlig pajform med massa rivna äpplen under, suuuupergott och bra att ha i kylen, både till mig själv och övriga i huset 🙂
Ha nu en fin onsdag:)
Kram Marie
Underbart! Så roligt att du gillade receptet så mycket att det till och med blev en stor sats 😀 wiiiieee! KRAM