Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Mellanmålsmuffins med päron

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Idag blev det ett litet bak på morgonen.

Mellanmålsmuffins med päron och jordnötssmör! 

Muffins är så himla bra mellanmål eftersom de håller sig bra i väskan under dagen, är smidiga att äta och även himla goda. Mina muffinsar innehåller dessutom massa saker som är bra för kroppen! Typ nyttiga fetter från nötter och kokos, mättande proteiner från ägg, kolhydrater från havre, naturlig sötma från frukt och kokossocker och massa vitaminer och mineraler tack vare näringsrika livsmedel!

Dessutom är de glutenfria och himla goda till eftermiddagskaffet!

IMG_5301 IMG_5307

 

Ingredienser (10 muffins):

  • 2 stora päron
  • 1 dl jordnötssmör
  • 1/2 dl kokosolja
  • 4 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vaniljpulver
  • 1/2 dl kokossocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 dl havregryn
  • 1/2 dl havremjöl
  • 1/2 dl kokosmjöl
  • 1 msk fiberhusk

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och riv päron. Blanda sedan ihop med jordnötssmör, kokosolja, ägg, vaniljpulver, salt och kokossocker. Rör i bakpulver och tillsätt havregryn, havremjöl och kokosmjöl. Tillsätt sist fiberhusk, olja in botten på muffinsformarna och klicka i smeten. Grädda i 25-30 minuter tills muffinsarna får fin färg!

 

IMG_5304

 

Glöm inte era mellanmål 🙂

Hoppas det smakar!

 

Kram / Emma.

7 Kommentarer

  1. Hej Emma!

    Åh så gott det ser ut 🙂 Har du nä bra tips på vad man kan ersätta jordnötssnmöret med? Jag är allergisk men skulle så gärna vilja testa detta mellanmålstips 🙂

    Ha en bra dag!
    Mvh Bella

    • Hej Bella! Du kan testa att utesluta jordnötssmöret och kanske tillsätta 1/2 dl kokosolja 🙂 Är inte säker på hur det blir, men jag tror det ska funka bra! Kram

  2. Åå! Vilka underbara muffinsformar! Var får man tag på dessa?? 🙂 /Hanna

  3. Åh päron och jordnötssmör är verkligen en favoritkombo! 🙂 Ser smaskiga ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *