Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Matsedel vecka 12

Publicerad,

Hej vänner ♥

Det känns som söndag, men det är måndag! Jag och Pelle var lite småsega upp ur sängen idag, den där lilla timmen vi drog fram klockan igår känns verkligen på morgonen, och därför var det extra skönt att inte ha någon brådska upp. Så himla skönt med en extra ledig dag tillsammans såhär i början på veckan.

Vi har ätit ugnsbakad gröt till frukost, och nu slappar vi lite i soffan och filar på veckans matsedel innan vi ska ge oss ut i det fina vädret. Solen skiner och jag funderar på att steka pannkakor och ta med mig Pelle på en långpromenad ut på Bonäsudden för en picknicklunch.

Den här veckan ska vi ha våran halv-åtta-middag med en trerätters här på fredag, och på söndag drar jag ÄNTLIGEN till Idre tillsammans med mamma och pappa. Pelle kommer tyvärr inte ha möjlighet att följa med i år, men resten av gänget kommer upp på onsdag! Det är tradition att äta varma smörgåsar om söndagskvällarna där uppe och jag tänkte därför bjuda på mitt senaste påhitt – toast med ädelost, päron, valnötter och honung till söndagsmys!

 

Matsedel vecka 12:

Måndag: pulled beef med sötpotatisstripes

Tisdag: tomatsoppa med oregano och tofu

Onsdag: kycklingfärslimpa med parmesanmos

Torsdag: raggmunk med kalkonbacon

Fredag: Halv-åtta-middag hos mig och Pelle

Lördag: sötpotatissoppa med chevré

Söndag: toast med ädelost, päron, valnötter och honung

 

IMG_9955-980x653 IMG_9495-980x653 IMG_4034-701x467IMG_3540-980x653

 

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Alltid lika kul att få massa matinspiration från dina veckomåltider! Kan du inte lägga upp ett inlägg med ”läsarfrukostar” snart igen, de är också inspirerande att kika på!

    Klicka gärna in på min blogg för glutenfri och sockerfria recept! http://sofiahager.wordpress.com

    Instagram: @sofiahager

    Massa vårkramar

    • Blir glad av att höra att du gillar det 🙂 Läsarfrukostar har varit efterfrågat, så jag slänger upp ett sånt inlägg inom kort! Kram

  2. Hej! Tänkte fråga dig hur du får i dig fibrer när du äter glutenfritt, hur tänker du? Jag äter inte gluten men magen stannar upp och blir långsam. Magen blir bättre med gluten men jag får ledvärk så kroppen vill nog inte ha det. Kram

    • Hej! jag får i mig mycket fibrer via frukt och grönsaker, nötter och frön, råris, quinoa, rotfukter och liknande. När jag bakar använder jag mjöl som bovetemjöl, durramjöl, pofiber, quinoamjöl, mandelmjöl, kokosmjöl och andra fiberrika mjölsorter 🙂 Kram

  3. jag kommer på middag på onsdag jag! 😉 ses då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *