Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Matdagbok söndag

Publicerad,
Hej vänner 
 
Dålig uppdatering i helgen, jag vet. Men så kanske det kommer få vara i fortsättningen då jag kommer att jobba en hel del helger framöver och jag inte riktigt känner att jag hinner med bloggen då. Men på veckorna kommer det rulla på som vanligt – med frukost, träning, recept och annat smått och gott!
 
Idag har jag jobbat sedan tio i morse.. gör ett 25-timmarspass och går inte av förrän elva imorgon förmiddag och då är det direkt till Karlstad för att beta av två PT-kunder i gymmet som gäller! 
 
Började denna söndag med ett tidigt distanspass på löpbandet i morse. 90 minuter – helt ensam i gymmet och en intressant tv-program på tv:n. Fantastisk egentid tidigt på morgonen – jag älskar det! Låg puls hela passet igenom (snittade 68% av max HF) och minuterna bara swishade förbi. Hemma igen blev det frukost med pojkvännen innan det blev dags att åka på jobb!
 
Eftersom ni önskade att jag återupptog ”matdagboken” igen kommer här en sammanfattning av dagens matintag!
 
 
06.15 PWO i form av en smoothie gjord på banan, blåbär, ägg, mjölk, boveteflingor och kokossmör
11.00 Chokladmuffin med kesokvarg
13.00 Lunch – köttfärssås och wokgrönsaker
15.00 En bit raw chokladkaka med hallon och citronte
17.00 En riskaka med mosad banan och jordnötssmör
18.00 Middag – mammas laxgratäng med saffransquinoa tricolore och sallad
20.00 Kesokvarg med honungsmelon, kiwi och kokos + två nötbollar med chokladsmak
 
 
Som ni ser så blir det några måltider med alla mina ”mellanmål”. Jag försöker alltid äta såhär ofta för att undvika att bli hungrig och för att hålla blodsockret och humöret på en stadig nivå. Energi hela dagen är det som gäller!
 
 
Idag blir det en tidig kväll här på jobbet! Jag är trött i ögonen redan 🙂 Hehe – är man uppe tidigt på morgnarna blir kvällarna lidande – men inte mig emot, jag går hellre och lägger mig tidigt och går upp tidigt än tvärt om. Det mår jag bäst av!
 
Hoppas att ni haft en fin helg mina vänner 
 
Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Heej 🙂

    Kan inte du testa hitta på nåt bra recept på hur man gör nyttiga "pizzabullar". Jag tkr det borde gå men är himla dålig på att baka och fixa själv, haha!

    Svar:
    Hej 🙂 Ska se vad jag kan hitta på! Sparar ner din kommentar så ska jag föröka fixa det när jag får tid 🙂
    Emma Barremyr
  2. Du skalar aldrig när du äter kiwi- äter du det eller spottar ut? 😛

  3. Har du något recept på den där laxgratängen? Ser god ut 🙂

    Svar:
    Ska höra med mamsen om jag kan få det 🙂
    Emma Barremyr
  4. Hur lägger du upp dina distanspass när du orkar 90 min?

    Svar:
    Jag håller en låg puls hela passet igenom – ligger någonstans mellan 65-75 % av max HF 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *