Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Mårbacka julmarknad

Publicerad,

Hej ♥

I lördags tog jag och mina systrar och pojkvänner med farmor och farfar på tur till Mårbacka julmarknad. Kanske en aning tidigt för julmarknad, men denna marknad infaller varje år första helgen i november och även om det varken är snö eller kallt är det himla mysigt att stora runt och titta på allt fint som hantverkarna skapat eller smaka av allt det goda från det så kallade ”matbordet”. Jag älskar jul och jag älskar att hitta på såna här saker där vi både kan umgås och göra något roligt tillsammans. Det kallas kvalitetstid ♥

 

IMG_6309

 

IMG_6311

 

IMG_6320

 

IMG_6325

 

Som vanligt kommer jag och Pelle hem med massa ätbara saker. Efter att ha fått smaka på allt gott kunde vi inte hålla händerna borta, utan plockade åt oss av de godsaker vi gillade allra mest!

 

IMG_6443

 

Slotts glögg är den godaste glöggen jag druckit. Alkoholfri och helt ekologisk utan tillsatser eller konserveringsmedel.

Viltkorv gjord på hjort och vildsvin till smörgåspålägg, mums!

Varmrökt regnbågslax.

 

IMG_6440

 

Världens godaste dunderhonung (perfekt i te) med smak av citron (köper den varje år)

Ost med basilika och tomat och en liten burk ekologisk saffran!

 

IMG_6443

 

Till middag ikväll blir det varmrökt regnbågslax, ugnsrostade rotfrukter och en kall sås örtsås med turkisk yoghurt som bas. Yummi!

 

Kram / Emma.

3 Kommentarer

  1. November är ovanligt mild i år och i vanliga fall hade det kanske varit både snö och minusgrader ute. Då hade julen kanske inte känts lika avlägsen. Alltid mysigt med små utflykter i alla fall och kvalitetstid tillsammans med nära och kära är aldrig fel.
    Kram

  2. Hej och tack för din trevliga blogg! Jag har en fundering som jag tänkt på länge och undrar vad din åsikt/kunskap är vad gäller hur sent på kvällen man kan äta middag? Ibland blir min middag inte förrän 8-9 på kvällen och jag mår inte dåligt av det men sen hör man vissa som säger att det inte är bra att äta så sent. Vad tror du? Kram

    • Mår du bra med att äta så sent, äter bra och regelbundet i övrigt under dagen ser jag inga som helst skäl till att du inte ska göra det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *