Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Måndag – panerad torsk, potatismos och remouladsås

Publicerad,

Hej

Här kommer receptet till dagens middag:

Hur mycket ni behöver av allt beror ju lite på hur många ni är som ska äta eller om det ska bli matlådor!

Panerad torsk:
Torsk
Ägg
Ströbröd
Fullkornsmjöl (jag använder dinkel)
Salt
Citronpeppar
Smör att steka i

Pensla fisken med ägg och krygga med salt och citronpeppar. Vänd sedan fisken i en blandning av hälften mjöl/hälften ströbröd och stek sedan i smör.

Potatismos:
Potatis
Smör
Mjöl
Grädde
Salt
Svarpeppar

Skala och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Klicka sedan i lite smör och svartpeppar och mixa med en elvisp. Häll sedan på mjölk och en skvätt grädde och vispa till ett fluffigt mos.

Remouladsås: (recept från min kokbok – Bonniers)
1 dl lättmajonäs
2 msk finhackad ättiksgurka
1 msk kapris
2 msk hackad persilja
1 tsk dragon

Blanda majonäsen med ättiksgurka, kapris, persilja och dragon. Låt stå kall i 15 minuter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *