Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

måndag 23 maj

Publicerad,

Hej

Hur mår ni?
Mig är det sådär med för tillfället. Jag fick en ny allergireaktion i helgen och är full av utslag i ansiktet, halsen, bröstet och armarna. Det blir bara värre och värre för varje gång. Värst är ansiktet som är fullt av röda knottror som kliar och svider. Jag är svälld runt ögonen och det värker i dom. Alltså jag vill veta varför det blir såhär?! Tur att det bara är en vecka kvar tills jag har tid på allergimottagningen.

Jag tänkte stanna hemma i morse, men ångrade mig och sprang iväg till universitetet på föreläsningen ändå, det var ju bara en kortis på tre timmar idag! Vi har gått igenom muskler och skelett, som vi nu ska fortsätta och göra ett grupparbete med under veckan. Till det kommer vi ha föreläsningar om artros, arthrit, frakturer, ryggsjukdomar, reumatoid arthrit och fibromyalgi. Och det är det allra sista på den här kursen. Sen är det bara tentan och HLR kvar 😀 Känns så underbart!!!!

Snart kommer älskling hem! Vi ska äta kycklinglasangen jag skrev om för några veckor sen. Lovade ju att lägga ut recept på det så här kommer det 🙂

Ingridienser:
en grillad kyckling
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
en burk tacosås hot
en påse tacokrydda
ett paket tacobröd
ost till garnering

Börja med att rensa kycklingen. Blanda sedan ihop grädde, creme fraiche, tacosås, tacokrydda och kyckling i en kastrull. Låt det koka upp. Smörj sedan en ganska stor ungssäker form med smör och lägg ut ett tacobröd i botten. Häll på lite av kycklingmixen, och sedan på med ett nytt bröd, mer kycklingmix osv tills alla bröd och kycklingmixen är slut. Täck med ost och sätt sedan in i ugenen i 225 grader till osten fått färg. Servera med ett gott nybakat bröd och en god sallad. Ett nytt sätt att använda tacosmakerna på 🙂

Lycka till!

/ Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *