Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Majs- och kokospannkakor

Tjohoo ♥

Lunchen idag fick bli ett snabbt ihopkok i form av riktigt smarriga PANNKAKOR då en eftermiddag på STC med PT-kunder väntade! Jag fick tidigare i veckan hem en risdryck med kokossmak som jag tänkte kunde passa himla fint i pannkakor! Och HALLÅÅÅ, så goda pannkakor det blev 🙂

Jag tycker för övrigt att pannkakor är perfekta lunchen – både när en vill ha något snabbt och enkelt, men även när en vill ha något som passar bra i lunchlåda/ picknickkorgen! Det är så GOTT och går att variera på många sätt med smaksättning och tillbehör!

Mmmmm 😀

Dagens goda pannkakor serverade jag med hallonchiasylt (mosade hallon + chiafrö) och Lindahls hallonkvarg. Kvargen innehåller sötningsmedel, vilket jag är ganska försiktig med att äta, men det händer någon gång ibland. I tisdags var det extrapris på just Lindahls kvarg, så jag passade på att plocka på mig ett gäng olika smaker för att testa! Det blev gott, och lite extra lyx till pannkakorna!

 

IMG_6809 IMG_6811 IMG_6813

 

Ingredienser (1 person):

  • 2 ägg
  • 1 dl risdryck med kokossmak
  • 1/2 dl majsmjöl
  • 2 tsk psylliumhusk
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • Kokosolja till stekning

Vispa ihop ägg och och risdryck och tillsätt sedan övriga ingredienser och vispa väl. Stek sedan 4-5 pannkakor i kokosolja och servera med exempelvis kvarg och bär!

 

IMG_6819 IMG_6816

 

Gissar att även att den här risdrycken med kokossmak blir himla god i smoothies också. Jag tänkte testa en med frusen banan och ananas, vad tror ni om det? Jag tror det kan bli en perfekt läskande smoothie till varma sommardagar framöver!

 

Inlägget innehåller en affiliatelänk.

 

Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Älskar den risdrycken den är så god :))

  2. Ser underbart god ut 🙂

    En smoothie med den drycken, mango, jordnötssmör , banan & apelsin kan jag rekommendera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *