Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Spiralizerkärlek

Publicerad,

Hej vänner ♥

Jag måste bara säga att jag älskar den här maskinen – min spiralizer, som gör så vackra skapelser av mina grönsaker! Rödbetorna blir helt magiska och jag blir alldeles till mig av att veva runt rödbetan och se de långa, snygga spiralerna ramla ner på fatet. Det är matporr så det skriker om det och jag blir lätt upphetsad – jag vill bara ÄTA!

På en bädd av spenat, tillsammans med ugnsstekt lax, smulad chévre, coctailtomater och melon är det rena bröllopet i munnen! Färgerna är också en fröjd för ögat som gör mig lika lycklig som att se Pelles leende framför mig! Hihi 🙂 Vi var två som älskade det vi såg och åt!

spiralizer

 

Spiralizern hittar ni här!

 

Kram / Emma.

5 Kommentarer

  1. Åh det blir ju jättesnyggt. Själv står jag maniskt med potatisskalaren för att göra zuccinipasta eller morotspasta.

    På tal om rotfrukter måste jag tipsa om sötpotatisvåfflor idag, nyttigt och gott 🙂 http://kroppochkost.se/?p=1151

  2. Ser fantastiskt ut 🙂
    Vart köper man en sådan?

  3. Sorry..nu såg jag länken till den..
    Jag blev visst förblindad av den vackra matbilden 😉

  4. Hej, ja visst är de underbara maskiner. Raw squash-spaghetti med en mustig tomatsås, raw eller tillagat, är det bästa jag vet. Klart på några futtiga minuter.
    Jag blev nyfiken på rödbetorna dock,för det har jag aldrig gjort – åt ni dem raw?

    Tack för en inspirerande blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *