Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Love my spiralizer

Publicerad,

Hej vänner ♥

Länge, länge hade jag gått och suktat efter en spiralizer som kan göra sötpotatis, rödbetor, morötter, zucchini, gurka o.s.v. till vackra skapelser på min tallrik! När jag sedan fyllde 25 för några veckor sen blev den äntligen min och jag kan lova att den gått varm här hemma sedan dess!

Det är väldigt gott i salladen eller som tillbehör till maten. Du kan välja att äta ”grönsakspastan” rå (perfekt för den som vill göra rawfood) eller om du vill koka eller steka den. Det finns mängder med varianter och ni kommer få mycket recept framöver!

Det kan jag lova er!

Och för er som undrar så hittar ni spiralizern här <–(klick)

IMG_9378

IMG_9381

 

Till lunch tidigare i veckan gjorde jag morots- och rödbetspasta som sedan serverades med vegetariska bollar, mandelyoghurtsås och linsfrallor.

Vegetariska bollar (10 st):

  • 2 dl cashewnötter
  • 1 dl pumpapuré
  • 1 dl kokta röda linser
  • 1/2 dl näringsjäst
  • salt och peppar
  • 1 tsk fiberhusk (så att det binder ihop)

Sätt ugnen på 200 grader. Mixa nötterna och blanda ihop alla ingredienser. Rör sist i fiberhusken och låt svälla en liten stund. Rulla sedan bollar och grädda i ugnen i 15 minuter.

Såsen gjordes på turkisk yoghurt, mandelsmör och en nypa salt.

Både bollarna och frallorna gav Annie inspiration till och receptet på frallorna hittar ni här <– (klick). Urgoda måste jag säga!

 

IMG_9386

 

Och så lite spenat, lite paprika och några skivor ost! MUMS!

 

Kram / Emma.

5 Kommentarer

  1. Den har länge stått högt upp på min önskelista också, än har jag dock inte gjort slag i saken, men funderar fortfarande….

  2. Åh, så fint fatet blir!

  3. Du har en fantastisk och inspirerande blogg!

  4. Hej!
    Jag beställde sånt där jordnötsmjöl PB2 och PB2 chocolate. Vet bara inte vad jag ska göra med det.. Har du något förslag?:)
    Har för mig att du också hade sånt men har aldrig sett det här på bloggen i något recept..

  5. Men gud så käckt! 😀 Men den ser väldigt stor ut den där maskinen. Får icke plats i mitt trånga kök >.<

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *