Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Lets go tapas!

Publicerad,

Hej vänner ♥

I lördags hade vi några vänner på besök och för att fira lördagskvällen på bästa sätt ställde vi till med ett tapaskalas och kunde sedan sitta och plocka, äta, umgås, njuta och bara vara i flera timmar!

Det här med att umgås och äta plockmat måste vara ett av de bästa påfunden någonsin! Att jag dessutom fick stå i köket och pyssla i några timmar under eftermiddagen gjorde det hela ännu bättre!

För mig hade inte lördagen kunnat sluta på ett bättre sätt.

Varsågod att ta del av vår tapaskväll i bilder!

IMG_9161

IMG_9154

IMG_9155

IMG_9159

IMG_9162

IMG_9163

IMG_9165

IMG_9169

IMG_9170

 

Brieost, honungsmelon med parmaskinka, vindruvor, physalis, passionsfrukt, rödbetssallad med chévre, pinjenötter och honung, räkor, oliver, nötter, bönchips, hemmagjoda sötpotatis- och rödbetschips, avokadoröra, bruschetta med vitlök, pesto och tomat, bröd, hallonvatten och blåbärsvatten.

 

Vad brukar ni ha på erat tapasbord?

Kram / Emma.

8 Kommentarer

  1. Mmm, ser ju ljuvligt gott ut!
    Själv är jag mycket svag för baconlindade dadlar… Ett MÅSTE för mig! 🙂

  2. åh, va mysigt 🙂 tapas är ju så himla gott! Det måste jag samla mina tjejer och göra snart 🙂

    • Ja det är verkligen mums och går att variera så mycket 🙂 Bra sysselsättning när man träffar tjejerna också 🙂

  3. Bli dina sötpotatis chips knapriga? För mina bli oftast mjuka… Vad skiva du isf upp med och hur mycket och hur länge i ugnen?:)

    • Ja de brukar bli jätteknapriga, men det gäller att ha dem i ugnen tills de är riktigt ”torra” (har du dem inne för kort tid hinner inte allt vatten försvinna och då blir de mjuka). Jag brukar använda osthyveln och skiva dem med, men jag har dålig koll på hur länge de får vara i ugnen… det varierar lite, men jag har ugnen på 100 grader och det kanske tar runt 1-2 timmar 🙂

  4. Tapas är toppen!
    Jag vill ha vitlöksstekta champinjoner, quesedillas fyllda med färskost, tzatsiki, grillad halloumi, grekisk sallad, melon, grillad toast med getost, honung och pinjenötter. MUMS!!
    Finns det plats i magen så passar en kladdkaka fint efter tycker jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *