Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Laxpasta med spenat

Publicerad,

Hej vänner ♥

Laxpasta är den enklaste och godaste vardagsmaten jag kan tänka mig!

Det går snabbt att slänga ihop, är lätt att göra mycket av och passar utmärkt i matlåda 🙂 Måndagens variant innehöll kokosmjölk, spenat, dill och dijonsenap som faktiskt blev en utmärkt kombination. Kokosmjölken gjorde den så krämig och god!

Mums!!!

Receptet är anpassat efter FODMAP samt är gluten- och mejerifritt!

IMG_6234

 

Ingredienser (4 personer):

  • 4 laxfiléer
  • 4 portioner pasta (jag använder denna)
  • 130 gram bladspenat
  • 2 dl krämig kokosmjölk
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1/2 msk citronsaft
  • 1/2 dl hackad dill
  • kokosolja
  • salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader. lägg laxen i en ugnssäker smord form, salt, peppra och kör in i ugnen i 10-12 minuter. Koka pastan och stek under tiden bladspenat mjuk i kokosolja. Häll på kokosmjölk, dijonsenap, citronsaft och dill. Krydda med salt och peppar. Häll av pastavattnet och blanda sedan ihop med spenatsås och laxen som du hackat i bitar.

 

IMG_6235

 

Hoppas det smakar!

 

Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Brukar själv göra laxpasta, fast med shiratakinudlar. Ibland med crème fraîche, dijon och dill och ibland med smaksatt crème fraîche med strimlade grönsaker. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *