Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Läsarfrukostar

Publicerad,

God morgon vänner ♥

Nu var det länge sen, men eftersom jag är i Torsby och jobbar långpass finns det inte mycket tid för bloggen! Då tackar jag er underbara läsare för att ni är så fina och delar er frukostinspiration med mig och alla mina andra läsare. Tack ♥

Här kommer dagens frukostinspiration!

IMG_1722-900x675

Gabriella tipsar om sin avokadosmoothie som ni hittar recept på här <– (klick)

DSC_0871 (2)

Angelika åt proteinfluff tillsammans med kokosflingor, gojibär, mullbär och incabär!

2 (5)

Emelie åt äppelpaj med vaniljkesokvarg och chokladglass med massa god topping 🙂

Har du också en frukost som du vill dela med dig av?

Maila bild med bloggadress/ instagram till emma@ptbyemma.se!

 

Hoppas att ni får en fantastisk torsdag!

Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Emelies frukost ser fantastisk ut!!! Finns recept? 🙂

    • Hihi vad roligt att du tycker det 😀 det var jättegott!
      Äppelpajen hittade jag faktiskt på medan jag gjorde den, blev mums!

      2 msk havregryn
      1 msk riven kokos
      1 msk quinoapuffar
      1/2 msk krossade linfrön
      Lite mjöl (typ kokos,bovete,soja), kanske 1/2-1 msk
      1 msk kokosolja fast form eller 1 äggvita (provat båda varianterna och båda funkar)
      Ca 1 msk kvarg
      Krydda såsom kanel, vanilj, kardemumma (valfritt)

      Blanda ihop allt i en skål och smula sedan över skivade äpplen/hallon/blåbär vad du nu har, in på 225 grader tills den fått fin färg 🙂 jag tyckte inte någon sötning behövdes, men det kan man ju tillsätta på frukten/bären eller i smuldegen om man vill 🙂

      Chokladglassen är frusen banan mixad med kakao!

  2. Hej! Jag äter alltid flingor till frukost då jag tycker att det är väldigt smidigt att göra i ordning på morgonen och så, men jag ser aldrig någon träningsbloggare som äter flingor? Finns det några bra, nyttiga, raw flingor som du kan rekommendera? Tack för svar, kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *