Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Långpromenad och vegetarisk lunch

Publicerad,

Hej ♥

Vilken FANTASTISK novemberdag det varit!

Ja egentligen borde det vara snö och minusgrader (jag längtar efter det), men nu är det som det är – varmt! Och en solig dag som denna är det bara att göra det bästa av det hela – GÅ UT OCH NJUTA!

Efter en hängig vecka (vet inte om det är torsdagens vaccin mot gula febern som spökar, men jag har känt mig lite febrig de senaste dagarna) mjukstartade jag träningsveckan med en långpromenad i solskenet. Vandringskängorna knöts på och i lurarna hade jag Träningsglädje TALKS med de fyra senaste podarna från Saras och Annikas fyradagarslopp på Cypern. Grymma tjejer och otroligt inspirerande!

 

 

Underbar promenad längs älven i ett väder som ger mer vårkänslor än vinterkänslor! Hoppas vintern kommer på besök snart, julen ska ju vara VIT!

 

 

Dagens lunch blev en vegetarisk sådan i form av rotfruktsbiffar serverade med keso, lingon och en sallad på bladspenat, roccula, paprika, tomat, blodgrape och oliver.

 

Ingredienser (6 biffar, 2 personer):

  • 2 stora potatisar
  • 2 stora morötter
  • 2 stora palsternackor
  • 3 ägg
  • 1/2 dl riven parmesanost
  • 2 msk sojamjöl
  • Salt och peppar
  • Smör

Skala och riv rotfrukterna fint och låt dem sedan rinna av en stund. Blanda sedan ihop med övriga ingredienser, forma till biffar som du sedan steker i smör.

Servera med keso, lingon och goda grönsaker!

 

Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. Längtar också efter snön, men samtidigt är det skönt med mildare temperaturer och barmark så här års. Snö på julafton är mitt enda krav!

    Funderar starkt på att göra biffarna till helgen, men har inget sojamjöl hemma. Tror du mandelmjöl kan fungera istället?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *