Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Krämig korvstroganoff med sting

Publicerad,

Img 8973

Är det fler än jag som blir sugen på varma grytor såhär års? Alltså kylan som kryper in i märgen får mig att vilja konsumera allt varmt som går! Har varit ovanligt frusen i år, men det kanske beror på den varma sommaren och att jag hann vänja mig vid det varma klimatet? Hehe. Kylan kom från ingenstans!

Åter till varma grytor! För en varm gryta är precis vad det här inlägget ska handla om. En krämig korvstroganoff med sting! Vi äter inte korv speciellt ofta, men Elsa älskar det verkligen så jag tänkte att hon skulle vilja smaka på en korvstroganoff. Det var ju en av mina favoriträtter som barn!

Om det gick hem hos Elsa? Jotack! Hon bad om mer mat tre gånger, så det kan man väl säga. Hehe.

Vi serverade med hirs, men det går såklart lika bra med både ris, quinoa, bulgur eller liknande! Scrolla för recept vetja!

Img 8971

Img 8977

Krämig korvstroganoff med sting

4 personer

400 g korv med hög kötthalt (alternativt sojakorv)
1 purjolök (gröna delen vid IBS)
3 msk tomatpuré
1-2 tsk dijonsenap
2-3 dl grädde
Salt och peppar
4 portioner ris, quinoa, bulgur, hirs eller liknande att servera till

Koka ditt tillbehör enligt anvisningen på paketet. Skär korven i små slantar och hacka löken i strimlor. Stek dem i en klick smör. Häll på grädde och rör ner tomatpuré och dijonsenap. Smaka av med salt och peppar.

Servera med ris och en fräsch sallad.

Img 8969

Img 8979

Det vara allt för nu! Hoppas det ska smaka!

Kram / Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *