Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Kokoschiagröt med banan och vanilj

Publicerad,

God morgon ♥

Idag passade jag på att ta mig en sovmorgon eftersom jag kommande två dagar börjar åtta på jobbet uppe i Torsby. Jag passade även på att njuta av en mysfrukost i soffan framför Nyhetsmorgon. Idag ska jag pyssla och ta det lugnt här hemma för i eftermiddag åker jag nämligen upp till Torsby igen och blir sen där en hel vecka för jobb (två 13-timmarspass och två 24-timmarspass ska betas av). Och efter den veckan har jag bara två pass kvar där uppe i mars och dessutom sex lediga helger på raken. Wiiiieeee! Det kommer alltså blir värt med en intensiv vecka nu – för sen kommer jag kunna lägga allt fokus på mitt eget företag och mina fantastiska kunder! Jag älskar båda mina jobb och att jag kan kombinera dem så bra ♥

Frukosten blev chiagröt idag igen – med banan och vanilj! Denna underbara, krämiga gröt som blir så söt och god av banan att den lika gärna skulle kunna passa som en efterrätt! Med en topping av mjuk och söt mango, mogen kiwi, frysta hallon, passionsfrukt, kokos och rawmio blir den oslagbar!

Baaaam!

IMG_9447

 

Ingredienser:

Mosa bananen och blanda ihop med chiafrön, kokosmjölk och vaniljpulver. Låt svälla en stund eller under natten.Jag serverade sedan med passionsfrukt, hallon, kiwi, mango, riven kokos och krämig, underbar rawmio.

Mums!

 

IMG_9448

 

Nu ska jag fortsätta onsdagsmorgonen med att jobba med mina online-kunder ♥

Ta hand om er och ha en fin onsdag!

Kram / Emma.

6 Kommentarer

  1. Hej Emma! Tack för en fin och inspirerande blogg!
    Jag undrar vilken sorts kokosmjölk du använder till chiagröten?

    MVH Maria

    • Hej! Tack själv, vad roligt att du gillar bloggen 🙂 Jag brukar köpa santa maria extra creamy (i rosa tetra) 🙂

  2. Men oj vad gott det ser ut. Nu vet jag vad jag ska göra med min kokosmjölk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *