Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr
Testa orginalreceptet, det har jag gjort, det var verkligen wow!!! 🙂
Det smakade inte ägg alls 🙂 Dock använde jag turkisk yoghurt istället för silkestofu!
haha OJ, vilka byten du gjort! Det fina med dadelpuré är ju att den är precis "rätt" söt, och lite smak bidrar den ju med också, och konsistens. Och banan (?!?) – HUA. Och jag förstår skepticismen ang. äggen, men de behövs! Äggvita smakar ju ingenting, de bara "fixar" konsistensen 🙂 hoppas du försöker igen och gillar resultatet 😀