Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Kesopannkaka med bacon

Publicerad,

IMG_4513

Älskade, älskade pannkaka!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag skulle kunna äta pannkaka i all evighet! Det är så gott, lätt att variera (både innehåll och tillbehör) och går snabbt att slänga ihop!

Pannkaka tycker jag dessutom är den bästa matlådematen eftersom den som även smakar bra kall! Den kan t.ex. tas med som mellis på språng eller som lunch ute på picknick.

Mitt senaste tillskott till pannkaksfamiljen är denna kesopannkaka med bacon. En otroligt enkel pannkaka som mättar bra och är god att servera tillsammans med lingonsylt!

Varsågoda!!!

IMG_4509 IMG_4514

Kesopannkaka med bacon

Ingredienser (4 personer):

2 paket (240 g) bacon

400 g keso

2 dl havregryn

8 ägg

2 tsk bakpulver

1 tsk salt

Klipp bacon i mindre bitar och stek knaprigt. Sätt ugnen på 200 grader. Mixa ihop keso, ägg, havregryn, salt och bakpulver med en stavmixer och blanda sedan i bacon. Häll upp i en bakplåtspappersklädd ugnsform (30 x 25 cm) och grädda i ugnen i 20-25 minuter.

Servera med lingonsylt!

IMG_4510 IMG_4503

Mer pannkaksinspiration?

>> Klicka här för att komma till stora inlägget med massa recept på pannkakor!

Kram / Emma.

8 Kommentarer

  1. Åh, det verkar jättegott! Hur länge tror du pannkakan håller sig i kylen? Bor själv i en studentlägenhet så har ingen att dela den med 😀 Kram och tack för en fin blogg!

    • Några dagar, absolut! Och den borde även funka bra att frysa, om du har möjlighet att göra det 🙂 Alternativt kan du ju göra halva satsen! Kramoch tack för en fin kommentar, glad att du gillar bloggen <3

  2. Åh så gott! Detta får bli nästa matlåderätt! Roligt med något nytt utan vetemjöl för oss som är känsliga. Tack för inspiration!

  3. Låter jättegott! Även jag är student, tror du man kan frysa de? 🙂

  4. Åt denna till middag igår. Jättegott! Fick minska ner till ett paket bacon för att det inte skulle bli för mycket energi i varje portion. Och sockerfri lingonsylt till. Tack för receptet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *