Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Kanelstekta päron med mandel-, havre – och kokoscrunch

IMG_4433

Hej mina solstrålar ♥

Då det är Kristi Himmelsfärd imorgon är det förmodligen många av er som gör sista arbetsdagen för veckan idag och har en långhelg framför er. GÖTT! Helg är ju aldrig fel, ellerhur?!

Själv har jag tagit ledigt imorgon för att vara hemma med Pelle och pyssla i trädgården, men kommer jobba på STC Kasernhöjden på fredag och köra PT-kunder halva dagen innan jag tar helg på riktigt. Det känns helt okej och jag är väldigt pepp på både torsdag och fredag, wiiiieee!

För att ni ska ha något gott att mumsa på under ledigheten bjuder jag idag på ett supersmarrigt recept – Kanelstekta päron med mandel-, havre – och kokoscrunch. Gott, näringsrik och passar lika bra till frukost som till mellanmål, kvällsfika eller efterrätt. Närsomhelst när du vill ha något gott och nyttigt att mumsa på helt enkelt!

IMG_4435

Ingredienser:

  • 1 päron
  • 1 msk kokosolja
  • 2 msk havregryn
  • 1 msk kokosflingor
  • 1 tsk honung
  • 1 msk mandelsmör
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 nypa salt
  • kanel efter smak
  • 1 dl keso

Skiva päron i tunna skivor. Smält kokosolja i en pannan och stek sedan på päronen tills de blir mjuka. Strö över havregryn, kokosflingor, mandelsmör, vaniljpulver, honung, salt och kanel. Rör runt och låt allt fräsa ihop någon minut på låg värme.

Stavmixa keso fluffigt med lite vaniljpulver och servera tillsammans med päronen. 

IMG_4434

 

Njut av helgen och lova att ni tar hand om er själva som om ni vore er egen bästa vän? 

Ni är värda att må bra ♥

 

Kram / Emma.

7 Kommentarer

  1. Åh det såg gott ut! Undra om det blir lika bra med äpplen istället, har inga päron hemma så får prova med det! 😀

  2. Åh vad gott det där ser ut!

  3. Vad gott det ser ut. Värsta efterrätten 🙂

  4. Wow, såg riktigt gott ut! Måste testas 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *