Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Kall pepperkaksgröt med blåbärs- och bananfluff och blåbärsgranola

Publicerad,

God morgon mina grymma läsare ♥

Onsdagen börjar för mig i soffan framför Nyhetsmorgon med en tallrik pepparkaksgröt med blåbärs- och bananfluff toppat med blåbäsgranola. En lugn och skön stund innan dagen drar igång med jobb. Först ut står jobb med PT-online innan jag ska till gymmet för PT-kunder och egen träning. Jag tänkte testa på löpning för första gången på jag vet inte hur länge? Det är dags att börja jobba på konditionen igen nu, KILIMANJARO är målet och det närmar sig med stormsteg, wiiiiieeee!

Frukoststunden är helig för mig. Jag går alltid upp i tid så att jag hinner få i mig en ordentlig frukost och därmed få en bra start på dagen! Extra mysig blir stunden med lite tänka ljus under en filt i soffan = värdefull vardagslyx!

img_6560

 

Den där pepparkaksgröten var ett nytt experiment. Jag har gjort ett pepparkakssmör (och NI SKA FÅ recept, hihi :p det kommer senare idag) som blandades med havremjölk, havregryn, chiafrön, kanel och lite salt och fick svälla i kylen under natten till en variant av overnight oats. Tillsammans med blåbärs- och bananfluff och blåbärsgranola blev det en riktigt mumsig frukost!

 

img_6561

 

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl havremjölk
  • 1 tsk chiafrön
  • 1 msk pepparkakssmör
  • Kanel efter smak
  • En nypa salt

Blanda ihop alla ingredienser och låt svälla i kylen under natten. På morgonen är det bara att plocka fram gröten och toppa med något gott du gillar. Jag gjorde blåbärs- och bananfluff <– (klicka för recept) och toppade med det sista av blåbärsgranolan <– (klicka för recept). Till veckan är det dags för en ny sats granola och då ska jag fila på ett gott och juligt recept!

 

img_6564img_6565

 

Veckorna går så fort och det är redan dags för mig att jobba helg uppe i Torsby igen. Tyckte nyss att jag var där? En monsterhelg likt den förra står på schemat – 13-timmarspass på torsdag, 26-timmarspass fredag till lördag och ett 24-timmarspass söndag till måndag, och därför hoppar jag i eftermiddag på tåget upp till mamsen och papsen!

Kika in lite senare så ska ni få recept på mitt goda PEPPARKAKSSMÖR!!!

Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. vad gott det ser uuuut 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *