Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Jordnötsmuggkaka

Publicerad,

God morgon ♥

Mina jobbveckor i Torsby är ganska intensiva och idag är det återigen dags för jobb i form av ett långt pass på 24 timmar. Ändå så trivs jag på jobbet och tycker för det mesta att det är mysigt att vara där. Jag har jobbat som personlig assistent hos den här personen i så många år att det nästan blivit som ett andra hem, och att kunna känna sig som hemma på jobbet känns fint och bra! I veckan har vi hunnit med både badhuset och varit ute i snön och gungat. Idag hoppas jag också att vi kommer ut en stund i det vackra vinterlandskapet!

Lördagen börjar såklart med en underbar frukost som intas med tända ljus vid köksbordet. Det blev en jordnötsmuggkaka som toppades med hallonkesokvarg, mer hallon och några nypor riven kokos!

IMG_9230

IMG_9233

 

Ingredienser:

  • 1 ekobanan
  • 1 dl havregryn
  • 1 ägg
  • 2 msk (havre)mjölk
  • 2 msk jordnötssmör
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 krm bakpulver
  • En nypa salt

Lägg alla ingredienser i en bunke och stavmixa ihop till en slät smet. Häll upp i en microsäker mugg och micra i 3-4 minuter eller tills kakan har stelnat. Ta ut och dela kakan på mitten. Blanda ihop keso, kvarg, hallon och vaniljpulver och lägg på underdelen. Lägg på toppen och häll på det sista av kesokvargen och dekorera med lite mer hallon och kokos.

Ät och njut för sjutton!

 

IMG_9243

 

Önskar er alla en superfin lördag!

Kram / Emma.

15 Kommentarer

  1. Vilket härligt jobb, förstår att det måste kännas bra! Din frukost såg ut som en perfekt start på helgen 🙂

    • Ja enda nackdelen är att jag jobbar i två olika städer, det börjar ta på krafterna, men jag hoppas kunna gå över helt till mitt egna företag snart 🙂

  2. Det här ser förstås inget vidare ut! 😉

  3. Ser jättegott ut, måste jag testa någon dag!

  4. Testade ditt recept imorse. Supergott! Tack för tipset!!

  5. Hejsan Emma!

    Vilken fin blogg du har, jätteinspirerande att klicka och läsa bland dina inlägg! Måste bara säga att jag är ett stort ”fan” av muggkakor och har testat de flesta varianter, morot, äpple, choklad, med eller utan kvarg, pepparkaksvariant med mera. Men aldrig med jordnötssmör trots att jag älskar det. Det får nog bli lunch med muggkaka istället för mat idag tror jag!

    Vänliga hälsningar
    Lisa

  6. Sitter i skrivande stund och mumsar på mugcaken! Å herre så gott! Perfekt efter en dag i skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *