Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

I vårt skafferi

Publicerad,
Hej 
 
Ni ver flera som efterfrågade en tjuvkik i vårt skafferi efter tjuvkiken i kylskåpet. Dessutom har jag fått frågor på om jag inte kan dela med mig av hur ett glutenfritt skafferi kan se ut. Vårat är dock inte helt glutenfritt då min pojkvän äter gluten, så lite vanligt finns det också.
 
Som ni ser på bilden nedan är det väääldigt fullt och jag får inte riktigt plats med allt jag vill (längtar efter ett större kök och ett skafferi att gå in i – vilken dröm!)
 
 
Då kör vi…
 
Översta hyllanarborioris, röda linser, grötris, quinoa tricolore, fullkornsris, jasminris, fullkornsspagetti, fullkornsmakaroner, krossade tomater, lasangeplattor fullkorn och bovetepasta.
 
Mellersta hyllan: polenta, hirsmannagryn, mandelmjöl, sojamjöl, majsmjöl, fibrex, Alf Spångbergs hälsogröt, russin, majsstärkelse, kokosmjöl, bovetemjöl, havremjöl, vetemjöl, dinkelmjöl, fullkornsdinkelmjöl och havregryn.
 
Nedersta hyllan: en burk med kryddor i påsar, jordnötssmör, två burkar honung, bakpulver, sirap, pumpakärnor, kokossocker, solroskärnor, pofiber, hela linfrön, kokosolja, chiafrön, makrill, kokosflingor, florsocker, bovete och så mina älskade produkter från Råvarubutiken – hampaprotein, carobpulver, mesquitepulver, kakaonibs, kakaopulver, kokoschips och vaniljpulver.
 
Kram / Emma.

2 Kommentarer

  1. Vad för makrill har du? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *