Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

I vårt kylskåp

Publicerad,
Hej 
 
Att kika i andras kylskåp är väl för kul? Hehe. Matnörd som är jag är så tycker jag ju det och därför tänkte jag nu dela med mig av vårat som fylldes på igår efter att ha stått nästan tomt under julhelgerna.
 
 
På översta hyllan finns laktosfri mellanmjölk, laktosfri naturell yoghurt, en ramlösa ananas (när jag har ont i halsen är det gott med något som bubblar), äggvita, laktosfri fetaost och kokosmjölk. På hyllan under finns citroner, tomatpuré, pesto, mango chutney, matgrädde, laktosfri kvarg, laktosfri keso och vanlig kvarg. Finns också lite senap och några burkar med hemgjord vinbärsgelé där bakom. På hyllan därunder finns en stor burk med blandade nötter (Ååh! Ett måste!), mango, kalkonbacon, halloumi, smör, ägg och lite frukt som göms där bakom. På nedersta hyllan finns det grönsaker i form av sallad – säsongsmix, broccoli, gul paprika, körsbärstomater, rödbetor, ingefära och sötpotatis.
 
 
I dörren på övre hyllan står det ekologiska rårörda lingon, ekologiskt äppelmos, chilisås, kantarellfond, soja och rapsolja. I nedersta hyllan står det laktosfritt smör, torkade fikon, mullbär, krossade linfrön, torkade aprikoser, pinjenötter, cashewnötter, carobsirap och jordgubbssylt.
 
Har även fått förfrågan på vårt skafferi, så det kommer ett sånt inlägg framöver också! 
 
Kram / Emma.

4 Kommentarer

  1. Vi äter verkligen extremt mycket mjölkprodukter i Sverige. Det är mjölkprodukter i precis allt vi äter, ost, crème fraîche, smör, mjölk, keso… Är inte säker på att det är så nyttigt som alla tror, det går att få i sig kalcium och de vitaminer som finns i mjölken på annat sätt. Samma sak med kött, vi konsumerar alldeles för mycket kött här. Verkar som en vegetarisk/ vegansk måltid inte kan anses tillräcklig. Det "saknas" något. Suck…

  2. Kul att se!:) Men har ni nötter och torkad frukt i kylen? :p

    Svar:
    Stämmer, vårt kök är himla varmt och nötter och torkad frukt ska förvaras svalt och dörfär hamnar det i kylen om det finns plats. Drömmen är ju ett kallt skafferi i framtiden 😀
    Emma Barremyr
  3. Ska man ha nötter och torkad frukt i kylen? har alltid det i skafferiet, behåller de näringen bättre i kylen? 🙂

    Svar:
    Vårt kök är himla varmt och det ska förvaras svalt så då stoppar jag in det i kylen om det får plats 🙂
    Emma Barremyr
  4. Vilken kul idé med bild på kylskåpet! 🙂 Jag blir lite nyfiken på vad ni har i skafferiet också, kommer vi få veta det också? 😉

    Svar:
    Absolut! Det kommer lite längre fram 🙂
    Emma Barremyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *