Header Image

Emma Barremyr

Jag heter Emma Barremyr, är 30 år och bosatt på Hammarö utanför Karlstad i Värmland. Jag är utbildad hälsocoach, dip. massör, lic. personlig tränare, dip. mindfulnessinstruktör, löpcoach och vidareutbildad inom träning under och efter graviditet. Jag driver mitt eget företag PT by Emma där jag främst jobbar som personlig tränare och influenser via mina sociala medier idag. I min blogg får du läsa om allt som rör hälsa och familjeliv. Jag har en dotter, Elsa som föddes i april 2017 och är i nuvarande stund gravid med mitt andra barn som beräknas komma i början på augusti 2019. Jag älskar att baka och laga mat, vara ute i naturen, pyssla i trädgården, träna och vara ute på äventyr! Här i bloggen och på Instagram får ni hänga med på det mesta och jag hoppas ni ska trivas här! KONTAKT: emma@ptbyemma.se SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: emma@ptbyemma.se INSTAGRAM: @emmabarremyr

Hotellfrukost i Kristiansund

God morgon ♥

Det bästa med att vara på semester måste väl vara hotellfrukosten?

Någon som håller med? Frågar du mig tillhör den iallafall topplistan på semestern och visst blir en lite extra lyxig när det serveras en grym frukost med massa gott? Idag är vi på Thon Hotell i Kristiansund som bjöd på massvis med godsaker. De får stort pluspoäng från mig när Green choice jordnötssmör står på bordet (favoriten hos mig). Utöver det lax i olika former, rökt makrill, färska bär, massa frukt samt gluten- och laktosfria alternativ! Tummen upp 🙂

hotellfrukost5

hotellfrukost2

hotellfrukost4

hotellfrukost3

Bägare med bär och naturell yoghurt toppad med mandel, jordnötter, torkade plommon, torkad papaya, torkad ananas och bananchips. Stekt ägg med baconskiva, honungsmelon, cantaloupemelon, vindruvor, tomat, gurka, morot, sallad, jordnötssmör, glutenfritt rostbröd, brieost, prästost, rökt kalkon, rökt lax, rökt makrill, äggröra, apelsinvatten och kaffe!

 

Nu har vi ätit så det sprutar ur öronen! Tänk vilken tur vi har som får äta så mycket god mat och nära våra kroppar (en stor del av världens befolkning svälter till döds varje dag)! Varje dag är jag också tacksam över att jag lärt mig njuta av den goda maten som står på bordet framför mig. Livet är här och nu, vi vet aldrig vad som händer och jag ska aldrig ägna en endaste stund till att ha ångest över mat. Mat är ju vårt bränsle, det som gör att våra kroppar fungerar och orkar med livet, kom ihåg det!

Mätta och glada beger vi oss nu vidare mot Geiranger!

 

Hoppas att ni får en härlig torsdag!

Kram / Emma.

1 Kommentar

  1. Åh guuuud så gott! Älskar hotellfrulle 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *